Online magazines

27 mei 2021 Vakinformatie voor de elektro-installateur

Online versie bekijken
RELIGHTING MEER DAN MINDER energieverbruik
Er kunnen meer eisen gesteld worden aan een verlichtingsinstallatie dan enkel maar "doet het licht het?" en "is de terugverdientijd ok?". Human Centric Lighting versterkt de focus op het belang van verlichting.
Dieter Devriendt
bladmanager
 
Van hotels, over kantoren tot commerciƫle ruimtes of thuis. Dankzij het NUMINOS-verlichtingssysteem is er voor elke vraag een antwoord.
Hoeveel bedrijfsleiders kunnen het belang van licht correct inschatten? Weinig. Het licht brandt toch?, zo luidt de eerste reactie maar al te vaak.
VIVARES, het toekomstbestendige IoT-lichtmanagementsysteem (LMS) van LEDVANCE, brengt licht tot leven.
Stijlvol Led strip profiel met een strak en glad design voor een bijzonder mooi lichteffect. De melkkleurige matte diffuser is even breed als het profiel.
In dit interview werpt toponderzoeker prof. dr. Bart Vermang een exclusieve blik op de toekomst van de zonne-energie.
Zonnepaneleneigenaars die vorig jaar nog snel hun PV-installatie lieten keuren met het oog op behoud van de terugdraaiende teller zijn eraan voor de moeite.
Meer dan 600.000 producten Meer dan 2500 A-merken 98% leverbaar uit stock. Dedicated sales en klantteams per regio. Technische ondersteuning...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.