Online magazines

13 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
elektrische radiatoren blijven populair
De verkoop van elektrische radiatoren blijkt, ondanks ontrading via het EPC, nog niet op zijn retour te zijn. De grootste innovaties vinden vandaag plaats op vlak van aansturing- en programmeermogelijkheden. Vanaf een zeker vermogen is een bepaalde (slimme) regeling trouwens verplicht. 

Florus Tack
Bladmanager
Vanuit overheidswege worden warmtepompen sterk gestimuleerd, terwijl men omgekeerd elektrische verwarming via het EPC-systeem probeert te ontraden. Ondanks die tegenkanting zien de meeste fabrikanten geen daling in de verkoop.
De TX-MOVE is een product dat zich slim en elegant aan alle handel aanpast. Het productassortiment is dan ook een must in de tertiaire sector.


Sinds zijn oprichting in 2012 staat SolaX Power vooraan in innovatie op het gebied van energieopslag. Onder de verschillende aanbiedingen zijn twee oplossingen bijzonder geprezen vanwege hun veelzijdigheid en prestaties: de X-ESS G4 en X-IES.
Ontdek de Sungrow Power Optimizers tijdens het webinar. Waar onze productexperts uitleggen hoe jij deze met gemak installeert. De Optimizers zijn beschikbaar voor de reguliere en hybride 1-fase omvormers. Meld je nu aan voor het webinar van 28 maart.
Neon Flex is een hoge kwaliteit, flexibele lichtslang met het uiterlijk van conventioneel neonlicht. Lange levensduur, laag energieverbruik én uitzonderlijke flexibiliteit maakt Neon Flex een perfect alternatief voor fluorescerende neon verlichting.
Dit jaar bestaat Toolstation 5 jaar in België. Tijdens dit feestelijk jaar komt ook hun catalogus 11 uit. Met ondertussen 18 vestigingen zijn ze aan het groeien en dat blijven ze ook doen. Bij Toolstation vind je alles terug voor jouw volgende klus!
Hoe kunnen installateurs hun diensten uitbreiden door ventilatie toe te voegen aan hun expertise? Door je als installateur te gaan specialiseren in ventilatie, kun je een complete oplossing bieden voor het binnenklimaat.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.