Online magazines

20 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
ten huize van elektro connect
Ook al begonnen Steven Van Uytvanck en Rinda Raes nog ‘maar’ elf jaar geleden in de elektriciteitssector, toch ziet die er vandaag helemaal anders uit dan destijds. Op de hoogte blijven van innovaties in de sector en het bedrijf administratief onder controle houden is volgens het echtpaar cruciaal. 


Florus Tack
Bladmanager
Elektro Connect is een elektriciteitsbedrijf uit Hamme dat Steven Van Uytvanck en Rinda Raes eigenhandig uit de grond stampten. Het echtpaar weet zeer goed waar het met de onderneming heen wil en waar de uitdagingen in de sector liggen.
In 'Leven als vakman' volgt DOBBIT tv vakmensen die uiteenlopende jobs uitoefenen. In deze aflevering volgen ze Erwin, hij is expert en richt zich vooral op schade-expertises. Ook benieuwd hoe een doorsnee dag van uw collega er uitziet?
Ook op de twaalfde editie van Intersolution wordt het belang van zonne-energie en alles wat er bij komt kijken duidelijk. De vakbeurs is inmiddels een vaste waarde in de solarindustrie. Een plaats waar informeren en netwerken harmonieus samengaan. Een aantal interessante innovaties lieten de bezoekers dit jaar niet onverschillig.
Ontdek het all-in-one softwarepakket van Visma Bouwsoft. Contacten, registraties, offertes, prijsberekening, koppeling met leveranciers & Testo, werkbonnen, facturen, betalingen, planning én meer verwerken op één plaats? Vraag snel je gratis demo aan!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.