Online magazines

10 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
INTERSOLUTION op 17 & 18 januari
Al 12 edities lang is InterSolution dé netwerk- en vakbeurs voor de solarbranche in de Benelux. Op 17 en 18 januari is het opnieuw verzamelen geblazen voor de koplopers in de wereld van zonne-energie voor de gerenommeerde solarbeurs in Flanders Expo in Gent.

Florus Tack
Bladmanager
Kom in Flanders Expo de laatste nieuwe solarinnovaties van méér dan 130 internationale exposanten ontdekken. Overzichtelijk gepresenteerd in één beurshal van maar liefst 10.000 m2 oppervlakte!
Tijdens het symposium gaan sprekers uit de bedrijfswereld als het technisch onderwijs in op dit thema. Ontdek er ook de visie van 7 Vlaamse politieke partijen op het technisch onderwijs. Reserveer nu nog uw deelname met vroegboekkorting.
Van Hoecke, Woodwize en RTC slaan de handen ineen om leerkrachten te trainen en scholen te voorzien van een innovatief educatief pakket voor meubel- en interieurbeslag. Dit pakket inspireert de interieurbouwers van morgen.
Sungrow presenteert op de vakbeurs InterSolution zijn nieuwste solarinnovaties voor de commerciële en residentiële markt. Kom ze ontdekken op stand 8117!
Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de mensen energie een van de belangrijkste kostenposten vinden, maar dat ze niet weten op welke manier ze hun huis verwarmen. Volgens ATTB-voorzitter Christophe Leroy komt dat voor een groot deel door tegenstrijdige informatie uit verschillende hoeken.
Blubase staat op Intersolutions Gent en nodigt je van harte uit om gezellig langs te komen voor een kennismaking en/of leuk gesprek. Accountmanagers David en Audace leggen je graag meer uit over de producten of praten je bij over de recente ontwikkelingen.
Een juiste keuze bij de installatie van kabelgoten en kabelladders is van essentieel belang om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van elektrische installaties te waarborgen. Onjuiste keuzes kunnen desastreuze gevolgen hebben.
In Januari, geniet van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.