Online magazines

7 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
UITROL VAN LAADINFRANSTRUCTUUR

Hoewel de uitrol van laadinfrastructuur in Vlaanderen en Brussel op schema ligt, loopt Wallonië sterk achter. Extra inspanningen zijn nodig om de gestelde doelstellingen te halen, vooral omdat alle gewesten van plan zijn om tegen 2030 alleen nog maar zero-emissievoertuigen nieuw in te schrijven.


Florus Tack
Bladmanager
Elektro Connect is een elektriciteitsbedrijf uit Hamme dat Steven Van Uytvanck en Rinda Raes eigenhandig uit de grond stampten. Het echtpaar weet zeer goed waar het met de onderneming heen wil en waar de uitdagingen in de sector liggen.
Op woensdag 24 januari hebben vice-eersteminister en minister van Mobiliteit Georges Gilkinet en minister van Energie Tinne Van der Straeten samen met EV Belgium het register voor hernieuwbare energie in brandstoffen voor transport gelanceerd bij DATS 24 in Overijse.
Ook op de twaalfde editie van Intersolution wordt het belang van zonne-energie en alles wat er bij komt kijken duidelijk. De vakbeurs is inmiddels een vaste waarde in de solarindustrie. Een plaats waar informeren en netwerken harmonieus samengaan. Een aantal interessante innovaties lieten de bezoekers dit jaar niet onverschillig.
Laat je vaardigheden erkennen , verhoog je geloofwaardigheid en krijg toegang tot vele projecten als erkend KNX-installateur want de KNX-technologie is de referentie in woning- en gebouwautomatisering dankzij de innovaties vanuit KNX.
Noteer 28 april en 6 oktober 2024 alvast in uw agenda want dan gaan de Dobbit Demodays door met een dubbele editie! Beleef live en non-stop tal van demonstraties van gereedschappen, machines, materialen en technieken. Mis het niet!



Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet tot 29/2 van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Kom en ontmoet de toonaangevende spelers in de branche! Op onze stand tonen we onze nieuwste innovaties en oplossingen op maat voor alle binnen- en buitenverlichtingstoepassingen.

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.