Online magazines

07 december 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

creatief met domotica

Er zijn maar weinig facetten in ons beroep die evenveel werkplezier creëren als domotica. Zeg nu zelf, wat is er meer bevredigend dan een klant de juiste systemen voor te stellen, die vervolgens correct te plaatsen om tot slot vast te stellen dat de woonkwaliteit effectief een boost kreeg?  


                             Sammy Soetaert - bladmanager


Voor de Gira Tastsensor 4 System 55 is in een nieuwe productvariant beschikbaar – passend bij de afdekraamprogramma's en -kleuren in het Gira System 55. Hierdoor breidt Gira het assortiment van zijn KNX bedieningseenheden uit.
Niko's draadloze bridge voor Niko Home Control wordt de sleutel om ZigBee®-producten voor traditionele bekabeling en de digitale energiemeter te verbinden met een Niko Home Control-installatie op busbekabeling.
De Testboy TV 280 is een draagbare inspectiecamera voor het uitvoeren van visuele inspecties aan de binnenzijde van objecten via een kleine opening van minstens 6 mm.
De toekomst is elektrisch, ook voor bedrijven. Daarom lanceert Nissan de nieuwe, 100% elektrische Nissan Townstar. Functioneel, veelzijdig, ruim en innovatief. Deze compacte bestelwagen is een duurzame bedrijfswagen voor élke kmo en micro-onderneming.
Batterijen worden steeds populairder. Dat komt mede door de hoge energieprijzen en de subsidie die nu nog op batterijen zit. Lees meer over alle voordelen en ontdek welke direct vanuit voorraad leverbaar zijn bij ESTG
Wil je de overtollige energie van zonnepalen opslaan om later te gebruiken, dan is een thuisbatterij de oplossing. Als installateur is het dan ook handig als je zo’n thuisbatterij kan installeren voor je klanten. En dat is precies wat je leert tijdens deze opleiding!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.