Online magazines

15 september 2021 Vakinformatie voor de elektro-installateur

 
uitdagingen van energietransitie
2020 was wereldwijd het warmste jaar ooit. Daarop koos de  regering voor een ambitieus beleid richting klimaatneutraliteit in 2050. Wij legden ons oor daarover te luister bij de experts.
Dieter Devriendt
bladmanager
Ons energiesysteem staat voor grote uitdagingen. Rexel is de partner bij uitstek om u bij elke stap in deze energietransitie te assisteren.
De weg naar klimaatneutraliteit in 2050 is nog lang en complex. Hoe staan we ervoor en hoe kunnen we de diverse uitdagingen aanpakken?
GEWISS en zijn DIGITAL SPORT INNOVATION-project kunnen u helpen een nieuw licht te geven aan uw tennis- of paddlebanen en bieden u technologieën en diensten voor elke omgeving.
Digitalisering speelt zich in elke sector af. Alles moet tegenwoordig digitaal opgeslagen en verstuurd worden. Mahieu Cabling Services stapte twee decennia geleden over op databekabeling.
GPC Europe levert een omvattend assortiment fotovoltaïsche producten en batterijsystemen aan technische firma's en installateurs en brengen nu een nieuwe serie op de markt.
Bij CROSSCALL zijn producten gemaakt om lang mee te gaan. Mobiele telefoons, smartphones en tablets die de waarden van het merk op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie belichamen.
Voor elk beroep is er een Ford. Geniet tijdens de maand september uitzonderlijk van 0,49%* financiële renting op alle Ford bedrijfswagens. *Aanbieding onderworpen aan voorwaarden. Brandstofverbruik: 2,9-13,3L/100 KM. CO₂ 66-348G/KM. (WLTP)
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.