25 tips om diefstal in de bouw te vermijden

Bouwunie publiceert nieuwe pocket met tips en hulpmiddelen

Bouwbedrijven zijn regelmatig het slachtoffer van diefstal. Er gaat geen dag voorbij of een bouwwerf krijgt ongewenst bezoek, of een bestelwagen wordt leeggehaald. Net om die reden maakte Bouwunie een handig pocket met 25 tips om u als bouwbedrijf beter te beschermen.
In de pocket passeren allerhande tips de revue, van eenvoudige tips zoals meer verlichting tot track-and-tracehulpmiddelen. De intentie van Bouwunie is bouwbedrijven te helpen professionele bezittingen en investeringen zo goed als mogelijk te beschermen. Auteurs van de pocket zijn journaliste Valérie Couplez en Nadia Schepens, juridisch adviseur van Bouwunie. 
Elk lid van Bouwunie kreeg een gratis pocket toegestuurd. Bent u geen lid en wenst u toch een pocket te ontvangen? Surf naar www.bouwunie.be/publicaties, u kan er zowel een fysiek als een online exemplaar aanvragen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.