DELHAIZE GEEFT ev-BATTERIJEN TWEEDE LEVEN

Door de huidige milieu-uitdagingen maakt Delhaize duurzame innovatie tot een van haar prioriteiten en komt onder meer met een primeur: het hergebruik van batterijen van elektrische wagens als back-up energiebron voor de winkel in het geval van een stroomonderbreking.
Delhaize supermarkten maken gebruik van dieselgeneratoren als back-upsysteem bij een stroompanne. Op die manier kunnen de cruciale systemen van een winkel blijven draaien wanneer de stroom onderbroken wordt. Het nadeel van deze generatoren is dat ze draaien op fossiele brandstoffen die vervuilend zijn. Daarom wil Delhaize dit verouderde proces afbouwen en deze generatoren vervangen door gebruikte elektrische batterijen van auto's of bussen. Delhaize gelooft in dit nieuwe proces omdat het enorme voordelen biedt voor de duurzaamheid in de winkels, nl.:

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.