Online magazines

03 september 2021 Vakinformatie voor de elektro-installateur

Online versie bekijken
 
eigen stroomverbruikers
De huidige domestieke elektrische installaties behelsen meer dan wat leidingen en een zekeringenkast. In deze online editie van Elektricien nemen we een kijkje bij de laadpalen en de thuisbatterij.
Dieter Devriendt
bladmanager
De elektrische wagen verovert stilaan de harten van de consument. Vandaag is ongeveer 1,6% van de nieuw ingeschreven wagens elektrisch, maar dat aandeel zal de komende jaren alleen maar stijgen.
Zonnepaneleneigenaars die vorig jaar nog snel hun PV-installatie lieten keuren met het oog op behoud van de terugdraaiende teller zijn eraan voor de moeite. De oplossing? Maximaliseer je zelfconsumptie!
De vraag naar thuisbatterijen stijgt en samen met de groei van deze nieuwe technologie stijgen ook de klantenvragen. Het blijkt dat er nogal wat onduidelijkheid en misverstanden de ronde doen bij hen. We geven u een overzicht.
Iedereen kan bijdragen tot verduurzaming van onze maatschappij. Ondanks de afschaffing van de terugdraaiende teller, blijft het zelf opwekken van energie en slim zelfverbruik dé oplossing voor een groenere toekomst.
EURO-INDEX, fabrikant en leverancier van meetinstrumenten en cv-componenten voor de verwarmingssector, heeft de voorbije jaren verder ingezet op de uitbreiding van hun gamma.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.