Online magazines

04 juni 2021 Vakinformatie voor de elektro-installateur

Online versie bekijken
domotica van morgen vandaag getest
Smart home - de hedendaagse woning tjokvol slimme domotica - vindt steeds meer haar ingang. Dat betekent ook testen. De technologie wordt getest o.a. in het Domoticahuis en HomeLab maar ook de installateur zelf staat voor een beproeving.
Dieter Devriendt
bladmanager
 
Er schuilt een enorm potentieel in het gebruik van the Internet of Things (IoT) en domotica in ons dagelijks leven.
Comfortabeler wonen, veiliger leven en tezelfdertijd energie besparen. Niko Home Control is de elektrische installatie waarmee je van overal ter wereld je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, airconditioning en gordijnen bestuurt, en de controle bewaakt over je voordeur.
Technologie wordt slimmer, elektrische componenten worden geavanceerder en installaties worden alsmaar moderner. De razendsnelle evolutie richting 'slim wonen' lijkt definitief ingezet en nodigt menig installateur uit tot aanpassing.
Start hier en nu met een slim huis waar alles samenwerkt. Het leven zo gemakkelijk mogelijk maken door comfort en veiligheid te verhogen? Easy with Legrand.
Trayco®, met een 100% Belgische productie, lanceerde recent THE.FORCE, een gamma supersterke kabelladders voor industriële projecten.
Werfcontainers zijn tegenwoordig verplicht op de werf. Ze vervullen bovendien steeds meer functies: van kantoorruimte voor werfvergaderingen tot opslagruimte voor materiaal en zelfs kleedkamers en refters.
Vecolux, importeur en agent van een handvol vooraanstaande KNX-merken in België en Nederland, zoals onder andere Zennio, Elsner, EAE en Weinzierl, heeft afgelopen jaar zijn kantoorgebouwen grondig gerenoveerd. De kantoorgebouwen uit 1998 kregen een hedendaagse make-over, de bureelruimte werd uitgebreid van drie naar vijf kantoren en er werd ook ruimte gemaakt voor een heuse opleidingsruimte. Maar de belangrijkste vernieuwing is dat iedere elektrische applicatie gestuurd en gemonitord wordt door KNX met het hoogste niveau van integratie.
De innovatieve, geïntegreerde systemen van Comelit gaan verder dan het traditionele concept 'huisautomatisering': een intelligente en eenvoudig toe te passen formule die voldoening geeft, omdat ze functionaliteit, veiligheid, besparing, comfort, design en milieuvriendelijkheid met elkaar verenigt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.