Online magazines

29 april 2021 Vakinformatie voor de elektro-installateur

Online versie bekijken
e-mobiliteit dankzij uw installatie
De elektrificering van het wagenpark zet zich stilaan door, maar daar spelen laadpalen - en uw installatiewerk - een belangrijke rol in. In deze online Elektricien leest u alles over laadstations.
Dieter Devriendt
bladmanager
 
De elektrische wagen verovert stilaan de harten van de consument. Vandaag is ongeveer 1,6% van de nieuw ingeschreven wagens elektrisch, maar dat aandeel zal de komende jaren alleen maar stijgen.
Hager beschikt over een gamma laadstations voor zowel huishoudelijke als tertiaire toepassingen. De toepassingen zijn zeer uiteenlopend.
De elektrische wagen is in opmars. Zowel het aantal plug-in hybride wagens als het aantal elektrische personenwagens kende het voorbije jaar een stijging van zo’n 40%.
Voor elke toepassing de juiste laadoplossing voor elke elektrische wagen. Met het nieuwe MENNEKES e-Mobility gamma kiest u de laadoplossing die het beste bij uw project past.
Een buitenstopcontact of -schakelaar installeren? Dan zal ik altijd een muur nodig hebben. Met een Niko Hydro systeem is de muur het laatste wat je nodig hebt.
Of het nu gaat over een privéwoning of over een parking van een bedrijf, shoppingcentrum, flatgebouw, kantoorcomplex of een openbare parking: met het nieuwe MENNEKES e-Mobility gamma kiest u de laadoplossing die het beste bij uw project past.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.