Online magazines

10 februari 2021 Vakinformatie voor de elektro-installateur

Online versie bekijken
energietransitie voor 2030
Dirk Van Evercooren, de algemeen directeur van ODE Vlaanderen, neemt in een interview met ons vakblad geen blad voor de mond: "Als we het geld om kerncentrales langer open te houden investering in hernieuwbare energie komt het ons nu én op langere termijn ten goede".
Dieter Devriendt
bladmanager
 
Sinds november 2020 is Dirk Van Evercooren de algemeen directeur van ODE Vlaanderen. Een interview met de man die mee het pad moet effenen voor de transitie naar een duurzame samenleving.
Drinkwater op het werk doet kosten algauw oplopen. Bij SipWell zijn de koeler, levering, ophaling en technische bijstand verwerkt in één abonnementsprijs. Bovendien is een waterkoeler fiscaal aftrekbaar. Interessant, niet?
Het aantal pv-installaties neemt alleen maar toe, waardoor ook fotovoltaïsche omvormers en oplossingen voor energieopslag steeds belangrijker worden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.