Online magazines

18 november 2020 Vakinformatie voor de elektro-installateur

Online versie bekijken
Hoe kiest u de juiste laadinfrastructuur?
Met de opmars van de e-mobiliteit stijgt ook de vraag naar installatie van laadpalen. Wij maken u wegwijs in de wereld van de laadinfrastructuur.
Dieter Devriendt
bladmanager
Bij de installatie van laadinfrastructuur komt heel wat kijken. Welke mogelijkheden zijn er om een elektrische wagen op te laden en waarop moet er worden gelet bij de keuze en installatie?
Het Belgische cleantechbedrijf Smappee, gekend van zijn oplossingen voor meer energie-efficiëntie, lanceert zijn eerste laadpaal: Smappee EV Base. Dankzij de geïntegreerde Smappee-energiemanagementtechnologie kan ze slim autoladen.
De BMP™21-PLUS draagbare labelprinter is een alles-in-één printer voor voice/datacom, elektrische en algemene industriële identificatie.
Een goede ASTRID-indoordekking kan enerzijds absoluut noodzakelijk zijn bij nieuwbouwprojecten, terwijl 2G4G5G-indoordekking en een goede WIFI-infrastructuur zullen zorgen voor een meerwaarde ervan. NGIS is hierbij uw juiste partner.
COVID-19 heeft een weg gevonden naar het menselijk lichaam en heeft wereldwijd voor de niet eerder geziene  gezondheidscrisis gezorgd. Aan de basis hiervan ligt de aanhoudende luchtvervuiling, veroorzaakt door stikstofoxiden (NOx) en andere schadelijke stoffen (VOS).
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.