naar top
Menu
Logo Print
14/06/2019 - DELFIEN REBRY

ELEKTRICIEN AWARDS

Professional Media Group organiseert de eerste editie van de Elektricien Awards! Deze wedstrijd reikt prijzen uit aan sanitair, HVAC-installateurs en elektro-installateurs die kunnen bewijzen dat ze bezig zijn met hun vak, dat ze hun passie (durven) te vertalen in grensverleggende projecten en bereid zijn om in te spelen op de toekomst.
Met de Elektricien Awards willen we hun vakmanschap extra onder de aandacht brengen en streven we ook naar een imagoboost voor de volledige sector en in het bijzonder ook voor de stielmannen van morgen.


categorie

CATEGORIEEN

U kunt deelnemen in één van onderstaande categorieën:

  • domotica/gebouwbeheer
  • verlichting
  • industriële elektrische installaties
  • hernieuwbare energie
  • schoolprojecten (deelname door scholen, in alle domeinen)
* maximaal 1 inschrijving per categorie

DEELNEMEN MET UW PROJECT

Alle deelnemers krijgen een deelnamecertificaat.

De winnaars krijgen
- Prestigieuze award
- Label “Winnaar Elektricien Awards" voor marketing- en communicatiedoeleinden.
Redactionele aandacht in uw vaktijdschrift Elektricien en 'exposure' in het videoverslag dat wordt uitgezonden op Dobbit TV. 

Deelname is gratis en gebeurt in 2 stappen:

1 INSCHRIJVEN

Schrijf u in voor de wedstrijd via het online inschrijvingsformulier
U ontvangt na inschrijving een link naar het dossier dat u meteen of later kan invullen.
Deadline inschrijven: 2 december 2020

2 DOSSIER SAMENSTELLEN

Om een goed oordeel te kunnen vellen over uw project, is het aangeraden om zo veel mogelijk details mee te geven en om een uitgebreid antwoord te formuleren op de verschillende vragen in het dossier. Hoe meer de jury te weten komt over de installatie, hoe beter die een gefundeerde keuze kan maken. Argumenteer waarom dit project volgens u kans maakt op een award, en vertel ons meer over de rendementen en/of besparingen die uw klant met de installatie realiseert. Dit dossier kan u volledig digitaal invullen en wijzigen tot aan de deadline. 
Deadline dossier indienen: 3 februari 2020

JURERING PROJECTEN

Een neutrale vakjury bekijkt en quoteert de projecten op basis van objectieve criteria. Na een grondige analyse van de dossiers volgt een definitieve beslissing over de winnaars. 

 

UITREIKING AWARDS

De wedstrijd kent zijn climax op de uitreiking van de verschillende awards tijdens een feestelijke uitreiking dat wordt georganiseerd op 2 april 2020. Alle projecten die de shortlist gehaald hebben, worden voorgesteld en de winnaars bekendgemaakt.

 

CONTACT

Voor alle bijkomende informatie over de wedstrijd en/of mogelijkheden tot samenwerking, contacteer ons.