naar top
Menu
Logo Print

INTERSOLUTION 2019

8E EDITIE OP 23 EN 24 JANUARI 2019 IN FLANDERS EXPO GENT

Wereldwijd is de solarindustrie in opmars, en dat is in België en Nederland niet anders. Solarprojecten worden in onze regio steeds talrijker én grootschaliger. Met de groei van de markt neemt ook het aantal spelers toe. Op de 8e editie van InterSolution, dé netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux, op woensdag 23 en donderdag 24 januari 2019 in Flanders Expo in Gent, krijgen solarprofessionals een totaaloverzicht van de snel evoluerende markt. Toegang is gratis op vertoon van een uitnodiging. Deze kan eenvoudig aangevraagd worden via www.intersolution.be met actiecode: INTS140146.Intersolution

VOOR ÉLKE SOLARPROFESSIONAL

Net als de zeven voorgaande edities sinds 2009 – met telkens gemiddeld 3.800 bezoekers – wordt InterSolution 2019 een internationaal b2b-forum voor de solarindustrie, waar vraag en aanbod elkaar treffen. Een bezoek aan InterSolution is nuttig voor iedereen die professioneel in aanraking komt met de solar business, zoals elektriciens, solarteurs, fabrikanten, bouwaannemers, installateurs, studiebureaus, dakwerkers, loodgieters, architecten, verdelers, verwarmingstechnici, openbare besturen en andere solarprofessionals actief in consultancy, hernieuwbare energie of zwembaden. Voorbije editie kwam maar liefst 16 procent van de bezoekers uit Nederland.

ALLE INNOVATIES ONDER ÉÉN DAK

Toonaangevende leveranciers uit heel Europa (onder andere uit België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Israël) demonstreren op InterSolution hun laatste nieuwigheden op het vlak van zonnepanelen, energieopslag, montagesystemen, regeltechnieken en software. Ook zonneboilers krijgen steeds meer aandacht, zowel in de consumenten- als de zakelijke markt. In Vlaanderen wordt er vandaag de dag bij nieuwbouw in 12 procent van de huizen een zonneboiler geplaatst. Monitoring is eveneens niet meer weg te denken uit de hedendaagse zonne-energiesector, nu meer en meer fabrikanten het niet langer als een optie aanbieden, maar standaard toevoegen aan hun omvormers. Kortom, de vakbeurs brengt een actueel totaaloverzicht van: batterijen, bedrading, fixatiesystemen, meet- en regeltechnieken, monitoringsystemen, montagesystemen, omvormers, productie-uitrusting, pv-modules, regulatoren, software, trackers, warmtepompen, zonneboilers, zonnecellen, zonnecollectoren, zonnepanelen etc.

Intersolution HartHEROPLEVENDE MARKT

InterSolution volgt de groei van de markt door komende editie te laten plaatsvinden in een ruimere beurshal en wordt daardoor 2.000 vierkante meter groter dan vorig jaar. Beursorganisatrice Delphine Martens van Delfico bvba: “InterSolution onderstreept het positivisme dat onder de zonne-energiebedrijven leeft aangaande de marktontwikkeling. Bezoekers van de beurs komen zich bewust informeren bij de tientallen exposanten. Met InterSolution willen we actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling en innovatie van de sector in de Benelux. Elke speler in de sector van zonnestroom, zonnewarmte, warmtepompen en energieopslag die zichzelf serieus neemt, mag niet ontbreken op InterSolution.”

GRATIS MASTERCLASSES

Ook dit jaar wordt er in de conferentieruimte van de beurshal een reeks gratis Masterclasses door de deelnemende exposanten aangeboden. Deze infosessies zijn praktijkgericht en geven duiding bij de laatste ontwikkelingen en innovaties in de markt. Het programma van de Masterclasses vindt u vanaf december op www.intersolution.be.

PRAKTISCHE INFO

DatumExpo Gent
Woensdag 23 januari: 09u30 - 20u00 (Met Nocturne!);
Donderdag 24 januari: 09u30 - 18u00.

Locatie
Flanders Expo Gent (Hal 8)
Maaltekouter 1
BE-9051 Gent

Registreren voor een gratis bezoek?
Dat kan met actiecode: INTS140146 via de website: www.intersolution.be.

GRONDPLAN BEURS

beursplan Intersolution

EXPOSANTENLIJST

(Vanaf december vindt u op de website een overzicht van de deelnemende exposanten. Geïnteresseerde standhouders kunnen zich aanmelden via info@intersolution.be.)

Exposanten met een verhaal:

EV-Box Belux

Cebeo
Krannich Solar
Rexel Belgium

Overige exposanten:

ABB
Action énergie
AEG - Solar Solutions
Aerocompact

AliusEnergy
Ariston Thermo Benelux

Avasco Industries
Bauer Energiekonzepte
BayWa r.e. Solar Systems
Bisol Group

Carbomat
Cast4all

Climapac
Conduct Technical Solutions
Delfico
DMEGC Solar
Ecco Nova
Ecostal
ECO-Tronic
ElectriXities
Enphase Energy

Esdec
ESTG

Fronius International
Grid Parity Concepts Europe

GSE Integration
Guangzhou Sanjing Electric Co., Ltd.

Hanwha Q-Cells
Herschel Infrared
Huawei Solar

Indesol
Intermat
JA Solar Holdings
K2 Systems
KDISOLAR

Krannich Group
LG Chem Europe

Libra Energy
Mennekes-Amtron laadstations
Mounting Systems

Navetto
Novotegra by BayWa r.e. Solar Energy Systems

Omvormer Service
PergoSlate

Powerdeal
Project 0
PV CYCLE BELGIUM
PVX Multimount

Renusol Europe
Voestalpine Sadef
Schäfer+Peters
Schletter Solar
Shenzhen Growatt New Energy Technology
SigueSOL by Action energie
SMA Coffee Corner
Solar Construct Nederland
Solar Monkey

SolarClarity
SolarEdge Technologies Belgium
Solar-Log
Soluxtec Distribution
Stiebel Eltron

Sunerg Solar
Tritec

Valk Solar Systems
Van Marcke
VDH Solar Groothandel
Victron Energy
Voestalpine Sadef

Wattkraft Benelux
Xemex

Ysebaert

INTERSOLUTION

INTERSOLUTION

MAALTEBRUGGESTRAAT 300
9000 GENT
+3293857719
-