naar top
Menu
Logo Print

INTERSOLUTION 2020

9E EDITIE OP 15 EN 16 JANUARI 2020 IN FLANDERS EXPO GENT

Zonnewarmte speelt een steeds grotere rol in de energietransitie. Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken, maar ook grondgebonden zonneparken maken een opmars in Vlaanderen en Nederland. InterSolution biedt op woensdag 15 en donderdag 16 januari 2020 een totaaloverzicht van de laatste innovaties van de zonne-energiemarkt in de Gentse Flanders Expo. Toegang is gratis, als u op voorhand registreert via www.intersolution.be met de actiecode PS98361334. intersolution

KLIMAATVERANDERING

Door de hete zomer van 2019 werd het andermaal duidelijk: het klimaat verandert. Kiezen voor zonne-energie is daarom kiezen voor de toekomst. Delphine Martens, die het evenement al voor de negende keer organiseert, hoopt dat de aandacht voor de klimaatverandering zich vertaalt in een drukbezochte solarbeurs. “De sector is aan een stevige heropleving bezig, maar er is nog een lange weg te gaan naar de Europese vastgelegde energiedoelstellingen. De solarwereld evolueert razendsnel, zowel wat schaalgrootte als wat technologie betreft. Met een bezoek aan InterSolution is de professional weer helemaal mee met de allernieuwste producten en ontwikkelingen.”

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

Een bezoek aan InterSolution is enkel voorbehouden voor wie professioneel in aanraking komt met de industrie. “Zoals steeds hanteren we ook dit jaar een strenge selectie inzake het profiel van de bezoekers om kwaliteitscontacten te garanderen. Kwaliteit primeert boven kwantiteit.”

HET AANBOD

InterSolution biedt onderdak aan toonaangevende solarleveranciers uit heel Europa. Zij stellen het aanbod samen van innovaties op het gebied van zonnepanelen, energieopslag, montagesystemen, regeltechnieken en software. Zo zal er veel aandacht zijn voor batterijopslag en monitoringsoftware, maar ook voor energiemanagement – hoe gaan we om met het dreigende stroomtekort in België – en voor centrale omvormers, aangezien solarprojecten alsmaar groter worden.

Infosessies

Naast de voorstelling van de nieuwste verwezenlijkingen zijn er ook gratis praktijkgerichte info­sessies. Het volledige programma van de Masterclasses vindt u op www.intersolution.be.

PRAKTISCHE INFO

DatumExpo Gent
Woensdag 15 januari: 09.30 uur - 20.00 uur (nocturne)
Donderdag 16 januari: 09.30 uur - 18.00 uur.

Locatie
Flanders Expo Gent (Hal 8)
Maaltekouter 1
BE-9051 Gent

Registreren voor een gratis bezoek?
Dat kan met actiecode: PS98361334 via de website: www.intersolution.be.

Beurzen

INTERSOLUTION

INTERSOLUTION

MAALTEBRUGGESTRAAT 300
9000 GENT
+3293857719
-