naar top
Menu
Logo Print

Downtime in de productie vermijden?

Rittal Service zorgt voor servicecontract op maat
magazine

Een correct en periodiek onderhoud van de koelinstallatie is een essentiële voorwaarde om een lange levensduur van schakelkasten veilig te stellen. Enkel zo blijven schakelkasten op temperatuur, is er geen downtime in de productie en worden te hoge energiekosten vermeden. Met Rittal Service biedt de gelijknamige fabrikant nu één aanspreekpartner voor de service en maintenance van zijn systeemoplossingen, van behuizingen en IT-infrastructuur tot klimaatbeheersing. De geschoolde servicetechniekers staan zo garant voor voorspelbare onderhoudskosten, minimale energiekosten en een maximale continuïteit van iedere installatie.

Naast een aantal standaardformules biedt Rittal Service ook een aangepaste service voor elke toepassing. Wie voor eind maart 2019 een vijfjarige serviceovereenkomst op maat afsluit, profiteert bovendien van 20% korting op de eerste factuur.

RITTAL

RITTAL

STOKKELAAR 8
9160 LOKEREN
+3293539111
+3293556862
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Rittal GmbH & Co. KG met hoofdzetel in Herborn, Hessen (D) is een wereldwijd toonaangevende systeemaanbieder voor behuizings- en schakelkasttechnologie, stroomverdeelsystemen, systeemklimatisering en IT-infrastructuur. Systeemoplossingen van Rittal worden toegepast in alle sectoren van de industrie, in de machine- en installatiebouw, alsook in de IT- en telecomsector.

Tot het ruime assortiment behoren ook totaaloplossingen voor modulaire en energie-efficiënte datacenters, van innovatieve beveiligingsconcepten (voorheen Litcos) tot de fysieke data- en systeembeveiliging voor IT-infrastructuren (voorheen Lampertz). De toonaangevende software providers Eplan en Mind8 - dochterondernemingen van Rittal - vullen de Rittal systeemoplossingen aan met interdisciplinaire engineeringoplossingen.

Rittal werd opgericht in 1961 en is momenteel wereldwijd actief vanuit 13 productiesites, 63 dochterondernemingen en 40 vertegenwoordigingen. Met een totaal van 9000 medewerkers is Rittal het grootste bedrijf van de Friedhelm Loh Group, gevestigd in Haiger, Hessen (D). De groep stelt in totaal meer dan 10500 mensen tewerk en realiseerde in 2008 een omzet van meer dan 2,2 miljard euro. Meer informatie op www.rittal.com en www.friedhelm-loh-group.com.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •