naar top
Menu
Logo Print

Het nieuwe sokkelsysteem VX

Operationeel controle hebben, hoe doe je dat?
magazine

Vanaf november 2018 zullen de sokkelsystemen TS 8 & Flex-Block niet meer leverbaar zijn en vervangen worden door de nieuwe VX sokkel. Het innovatieve sokkelsysteem combineert de tot nu toe beste sokkelfuncties van Rittal en is optimaal afgestemd op het nieuwe vloerstaande kastsysteem VX25. De compatibiliteit met een uitgebreid assortiment toebehoren zorgt voor vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor installatie, transport, kabelgeleiding, kabelfixering en sokkelopbouw. De sokkel is verkrijgbaar in hoogte 100 of 200 mm en heeft een doorlopend 25 mm-raster, waardoor ook de opbouwdelen van de kast, zoals chassis en rails, in de sokkel gebruikt kunnen worden.

RITTAL

RITTAL

STOKKELAAR 8
9160 LOKEREN
+3293539111
+3293556862
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Rittal GmbH & Co. KG met hoofdzetel in Herborn, Hessen (D) is een wereldwijd toonaangevende systeemaanbieder voor behuizings- en schakelkasttechnologie, stroomverdeelsystemen, systeemklimatisering en IT-infrastructuur. Systeemoplossingen van Rittal worden toegepast in alle sectoren van de industrie, in de machine- en installatiebouw, alsook in de IT- en telecomsector.

Tot het ruime assortiment behoren ook totaaloplossingen voor modulaire en energie-efficiënte datacenters, van innovatieve beveiligingsconcepten (voorheen Litcos) tot de fysieke data- en systeembeveiliging voor IT-infrastructuren (voorheen Lampertz). De toonaangevende software providers Eplan en Mind8 - dochterondernemingen van Rittal - vullen de Rittal systeemoplossingen aan met interdisciplinaire engineeringoplossingen.

Rittal werd opgericht in 1961 en is momenteel wereldwijd actief vanuit 13 productiesites, 63 dochterondernemingen en 40 vertegenwoordigingen. Met een totaal van 9000 medewerkers is Rittal het grootste bedrijf van de Friedhelm Loh Group, gevestigd in Haiger, Hessen (D). De groep stelt in totaal meer dan 10500 mensen tewerk en realiseerde in 2008 een omzet van meer dan 2,2 miljard euro. Meer informatie op www.rittal.com en www.friedhelm-loh-group.com.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •