naar top
Menu
Logo Print

VX25 in de kijker

Rittal Belgium klaar voor de toekomst met nieuwe schakelkast
magazine

Vijf jaar van intensieve ontwikkeling ging vooraf aan de recente introductie van het nieuwe Rittal schakelkastsysteem VX25. De wereldwijde innovatie werd eerder al in primeur voorgesteld op Hannover Messe 2018, en in mei volgende de Belgische voorstelling.

Het lanceringsevent dompelde de genodigden onder andere onder in de geschiedenis van het bedrijf en de evolutie van schakelkasten, en liet hen via vier verschillende infostands kennismaken met alle facetten van de VX25 en de synergie met Rittal – The System. Presentatrice Véronique De Kock nam de rol van gastvrouw op zich en motivational speaker Harry Van Hest zorgde met zijn keynote voor het gepaste infotainment. Investeren in innovatie en de samenhang met toekomstbestendige communicatie waren centrale thema’s in zijn presentatie. Verder stond ook een interview met Koen Wolfcarius, Managing Director Rittal Belgium, en eregast Heiko Holighaus, Vice President R&D Advance & Product Development, op het programma. Het event werd afgesloten met een walking dinner, waar genodigden uitgebreid met ervaringsdeskundigen konden nakaarten.

RITTAL

RITTAL

STOKKELAAR 8
9160 LOKEREN
+3293539111
+3293556862
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Rittal GmbH & Co. KG met hoofdzetel in Herborn, Hessen (D) is een wereldwijd toonaangevende systeemaanbieder voor behuizings- en schakelkasttechnologie, stroomverdeelsystemen, systeemklimatisering en IT-infrastructuur. Systeemoplossingen van Rittal worden toegepast in alle sectoren van de industrie, in de machine- en installatiebouw, alsook in de IT- en telecomsector.

Tot het ruime assortiment behoren ook totaaloplossingen voor modulaire en energie-efficiënte datacenters, van innovatieve beveiligingsconcepten (voorheen Litcos) tot de fysieke data- en systeembeveiliging voor IT-infrastructuren (voorheen Lampertz). De toonaangevende software providers Eplan en Mind8 - dochterondernemingen van Rittal - vullen de Rittal systeemoplossingen aan met interdisciplinaire engineeringoplossingen.

Rittal werd opgericht in 1961 en is momenteel wereldwijd actief vanuit 13 productiesites, 63 dochterondernemingen en 40 vertegenwoordigingen. Met een totaal van 9000 medewerkers is Rittal het grootste bedrijf van de Friedhelm Loh Group, gevestigd in Haiger, Hessen (D). De groep stelt in totaal meer dan 10500 mensen tewerk en realiseerde in 2008 een omzet van meer dan 2,2 miljard euro. Meer informatie op www.rittal.com en www.friedhelm-loh-group.com.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •