naar top
Menu
Logo Print

LED schakelkastverlichting

Sensationeel heldere schakelkastverlichting met lange levensduur
magazine

De Rittal kastverlichting is beschikbaar in vier modellen van 400, 600, 900 en 1200 lm. De twee laatste varianten zijn ook leverbaar met Belgisch stopcontact (aardingspen). Moderne LED lampen zorgen enerzijds voor een hoge energie-efficiëntie en onderscheiden zich anderzijds van andere lampen door hun duidelijk langere levensduur. Via een deurschakelaar of een bewegingsmelder kan de kastverlichting optioneel in- en uitgeschakeld worden. Dankzij een werkspanning van 100 tot 240 V (AC) of 24 V (DC) kan de verlichting wereldwijd gebruikt worden. Daarnaast past de schakelkastverlichting ook perfect in het nieuwe VX25 kastensysteem van Rittal.

RITTAL

RITTAL

STOKKELAAR 8
9160 LOKEREN
+3293539111
+3293556862
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Rittal GmbH & Co. KG met hoofdzetel in Herborn, Hessen (D) is een wereldwijd toonaangevende systeemaanbieder voor behuizings- en schakelkasttechnologie, stroomverdeelsystemen, systeemklimatisering en IT-infrastructuur. Systeemoplossingen van Rittal worden toegepast in alle sectoren van de industrie, in de machine- en installatiebouw, alsook in de IT- en telecomsector.

Tot het ruime assortiment behoren ook totaaloplossingen voor modulaire en energie-efficiënte datacenters, van innovatieve beveiligingsconcepten (voorheen Litcos) tot de fysieke data- en systeembeveiliging voor IT-infrastructuren (voorheen Lampertz). De toonaangevende software providers Eplan en Mind8 - dochterondernemingen van Rittal - vullen de Rittal systeemoplossingen aan met interdisciplinaire engineeringoplossingen.

Rittal werd opgericht in 1961 en is momenteel wereldwijd actief vanuit 13 productiesites, 63 dochterondernemingen en 40 vertegenwoordigingen. Met een totaal van 9000 medewerkers is Rittal het grootste bedrijf van de Friedhelm Loh Group, gevestigd in Haiger, Hessen (D). De groep stelt in totaal meer dan 10500 mensen tewerk en realiseerde in 2008 een omzet van meer dan 2,2 miljard euro. Meer informatie op www.rittal.com en www.friedhelm-loh-group.com.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •