naar top
Menu
Logo Print

RiLine Compact

Slanke motorsturingen creëren ruimte in schakelkast
magazine

De nieuwe motorsturingen voor het RiLine Compact stroomverdelingssysteem bieden een elegante, compacte en veelzijdige oplossing voor de veilige aandrijving van machines en installaties. Het zijn hoogperformante, driefasige hybrideschakelaars inclusief monitoringfunctie, die de functies van de direct- en de omkeerstarter in één enkel toestel verenigen. Net als de andere componenten binnen het RiLine Compact gamma kunnen ze rechtstreeks op het bord geplaatst worden, om zo in één montagestap mechanisch en elektrisch verbonden te worden.

De motorsturingen zijn beschikbaar voor drie progressieve stroomvermogens (0,6 A; 2,4 A; en 9,0 A) en nemen een breedte in van slechts 22,5 mm.

RITTAL

RITTAL

STOKKELAAR 8
9160 LOKEREN
+3293539111
+3293556862
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Rittal GmbH & Co. KG met hoofdzetel in Herborn, Hessen (D) is een wereldwijd toonaangevende systeemaanbieder voor behuizings- en schakelkasttechnologie, stroomverdeelsystemen, systeemklimatisering en IT-infrastructuur. Systeemoplossingen van Rittal worden toegepast in alle sectoren van de industrie, in de machine- en installatiebouw, alsook in de IT- en telecomsector.

Tot het ruime assortiment behoren ook totaaloplossingen voor modulaire en energie-efficiënte datacenters, van innovatieve beveiligingsconcepten (voorheen Litcos) tot de fysieke data- en systeembeveiliging voor IT-infrastructuren (voorheen Lampertz). De toonaangevende software providers Eplan en Mind8 - dochterondernemingen van Rittal - vullen de Rittal systeemoplossingen aan met interdisciplinaire engineeringoplossingen.

Rittal werd opgericht in 1961 en is momenteel wereldwijd actief vanuit 13 productiesites, 63 dochterondernemingen en 40 vertegenwoordigingen. Met een totaal van 9000 medewerkers is Rittal het grootste bedrijf van de Friedhelm Loh Group, gevestigd in Haiger, Hessen (D). De groep stelt in totaal meer dan 10500 mensen tewerk en realiseerde in 2008 een omzet van meer dan 2,2 miljard euro. Meer informatie op www.rittal.com en www.friedhelm-loh-group.com.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •