naar top
Menu
Logo Print

Rittal Blue e+ koelunit

75% energie-efficiënter dan de gemiddelde koeloplossing tot nu toe
magazine

De meest efficiënte koelunit voor de klimatisatie van schakelkasten is nu ook beschikbaar in de vermogensklasse van 1,6 kW. Niet alleen is de Rittal Blue e+ 1,6 kW tot 75% energie-efficiënter dan de gemiddelde koeloplossing op de markt vandaag, ze munt ook uit op vlak van connectiviteit, veiligheid en handling. Dankzij zijn meerspanningsvermogen kan de unit flexibel bestuurd worden in alle standaard netwerken wereldwijd. Het mogelijke ingangsspanningsbereik gaat van 110 V (één fase) tot 480 V (driefasig) bij netfrequenties van 50 Hz of 60 Hz. De nieuwe FTTA-goedkeuring garandeert ondertussen een veel eenvoudiger UL-certificatieproces.

RITTAL

RITTAL

STOKKELAAR 8
9160 LOKEREN
+3293539111
+3293556862
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Rittal GmbH & Co. KG met hoofdzetel in Herborn, Hessen (D) is een wereldwijd toonaangevende systeemaanbieder voor behuizings- en schakelkasttechnologie, stroomverdeelsystemen, systeemklimatisering en IT-infrastructuur. Systeemoplossingen van Rittal worden toegepast in alle sectoren van de industrie, in de machine- en installatiebouw, alsook in de IT- en telecomsector.

Tot het ruime assortiment behoren ook totaaloplossingen voor modulaire en energie-efficiënte datacenters, van innovatieve beveiligingsconcepten (voorheen Litcos) tot de fysieke data- en systeembeveiliging voor IT-infrastructuren (voorheen Lampertz). De toonaangevende software providers Eplan en Mind8 - dochterondernemingen van Rittal - vullen de Rittal systeemoplossingen aan met interdisciplinaire engineeringoplossingen.

Rittal werd opgericht in 1961 en is momenteel wereldwijd actief vanuit 13 productiesites, 63 dochterondernemingen en 40 vertegenwoordigingen. Met een totaal van 9000 medewerkers is Rittal het grootste bedrijf van de Friedhelm Loh Group, gevestigd in Haiger, Hessen (D). De groep stelt in totaal meer dan 10500 mensen tewerk en realiseerde in 2008 een omzet van meer dan 2,2 miljard euro. Meer informatie op www.rittal.com en www.friedhelm-loh-group.com.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •