naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe Rittal kastverlichting

magazine

Rittal lanceert een nieuwe generatie verlichting speciaal voor schakelkasten. Met energie-efficiënte LED technologie van 900 en 1200 lm, en met comfortabele aansluit- en montagemogelijkheden voor globale vereisten bepaalt Rittal de norm. Voor de optimale verlichting van een schakelkast wordt een deflector van transparante kunststof met geïntegreerde Fresnel lenzen gebruikt. Deze richten het licht zodanig dat de volledige behuizing optimaal wordt belicht, zelfs onderaan. De kastverlichting kan optioneel in- en uitgeschakeld worden via een deurschakelaar of een bewegingsmelder. Of er kan gekozen worden voor verlichting uitgerust met een stopcontact. De lampaansluiting is 90° draaibaar, zodat de connector eenvoudig aangesloten kan worden, zelfs in smalle kasten.

RITTAL

RITTAL

STOKKELAAR 8
9160 LOKEREN
+3293539111
+3293556862
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Rittal GmbH & Co. KG met hoofdzetel in Herborn, Hessen (D) is een wereldwijd toonaangevende systeemaanbieder voor behuizings- en schakelkasttechnologie, stroomverdeelsystemen, systeemklimatisering en IT-infrastructuur. Systeemoplossingen van Rittal worden toegepast in alle sectoren van de industrie, in de machine- en installatiebouw, alsook in de IT- en telecomsector.

Tot het ruime assortiment behoren ook totaaloplossingen voor modulaire en energie-efficiënte datacenters, van innovatieve beveiligingsconcepten (voorheen Litcos) tot de fysieke data- en systeembeveiliging voor IT-infrastructuren (voorheen Lampertz). De toonaangevende software providers Eplan en Mind8 - dochterondernemingen van Rittal - vullen de Rittal systeemoplossingen aan met interdisciplinaire engineeringoplossingen.

Rittal werd opgericht in 1961 en is momenteel wereldwijd actief vanuit 13 productiesites, 63 dochterondernemingen en 40 vertegenwoordigingen. Met een totaal van 9000 medewerkers is Rittal het grootste bedrijf van de Friedhelm Loh Group, gevestigd in Haiger, Hessen (D). De groep stelt in totaal meer dan 10500 mensen tewerk en realiseerde in 2008 een omzet van meer dan 2,2 miljard euro. Meer informatie op www.rittal.com en www.friedhelm-loh-group.com.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •