naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe productcatalogus Rittal

magazine

Deze 936 pagina’s dikke catalogus biedt alle informatie over Rittals gamma industriële kasten, stroomverdeling, klimatisering en IT-infrastructuur. Voor het eerst zijn ook de automatisatieoplossingen en handling tools voor de werkplaats opgenomen. De catalogus verschijnt in print en online en is beschikbaar in Nederlands en Frans. Via de website www.rittal.be krijgt de gebruiker aanvullende waardevolle informatie over elk product. Zo linkt de PDF-versie van de catalogus het artikelnummer rechtstreeks met de juiste productpagina op het internet en zijn datasheets, configuratie tools, CAD data, video’s, conformiteitscertificaten, prestatiediagrammen, goedkeuringen, montage- en gebruikshandleidingen en nog veel meer raadpleegbaar. Het handboek kan gratis bij Rittal aangevraagd worden via marketing@rittal.be.

RITTAL

RITTAL

STOKKELAAR 8
9160 LOKEREN
+3293539111
+3293556862
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Rittal GmbH & Co. KG met hoofdzetel in Herborn, Hessen (D) is een wereldwijd toonaangevende systeemaanbieder voor behuizings- en schakelkasttechnologie, stroomverdeelsystemen, systeemklimatisering en IT-infrastructuur. Systeemoplossingen van Rittal worden toegepast in alle sectoren van de industrie, in de machine- en installatiebouw, alsook in de IT- en telecomsector.

Tot het ruime assortiment behoren ook totaaloplossingen voor modulaire en energie-efficiënte datacenters, van innovatieve beveiligingsconcepten (voorheen Litcos) tot de fysieke data- en systeembeveiliging voor IT-infrastructuren (voorheen Lampertz). De toonaangevende software providers Eplan en Mind8 - dochterondernemingen van Rittal - vullen de Rittal systeemoplossingen aan met interdisciplinaire engineeringoplossingen.

Rittal werd opgericht in 1961 en is momenteel wereldwijd actief vanuit 13 productiesites, 63 dochterondernemingen en 40 vertegenwoordigingen. Met een totaal van 9000 medewerkers is Rittal het grootste bedrijf van de Friedhelm Loh Group, gevestigd in Haiger, Hessen (D). De groep stelt in totaal meer dan 10500 mensen tewerk en realiseerde in 2008 een omzet van meer dan 2,2 miljard euro. Meer informatie op www.rittal.com en www.friedhelm-loh-group.com.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •