naar top
Menu
Logo Print

Verhoging van de efficiëntie bij Rittal

Drie elementen verhogen de efficiëntie
magazine

In het gloednieuwe trainingslokaal van EPLAN Software & Services wordt een ruim aanbod engineering oplossingen voorgesteld. De Rittal showroom toont het ruime aanbod industrie oplossingen en de efficiënte tools uit het RAS gamma. In de recent vernieuwde werkplaats, het Rittal Modification Center, vindt de synergie plaats tussen de EPLAN engineering en de RAS oplossingen. De engineering data worden eenvoudig geüpload in de splinternieuwe Perforex bewerkingsmachine. Op basis van deze data worden de platen voorzien van de gewenste uitsnijdingen. Zelf tijd te kort in de werkplaats? Onze professionele ModCenter medewerkers bewerken jouw behuizingen binnen 5 dagen. Ontdek onze Fastlane actie via www.rittal.be.

RITTAL

RITTAL

STOKKELAAR 8
9160 LOKEREN
+3293539111
+3293556862
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Rittal GmbH & Co. KG met hoofdzetel in Herborn, Hessen (D) is een wereldwijd toonaangevende systeemaanbieder voor behuizings- en schakelkasttechnologie, stroomverdeelsystemen, systeemklimatisering en IT-infrastructuur. Systeemoplossingen van Rittal worden toegepast in alle sectoren van de industrie, in de machine- en installatiebouw, alsook in de IT- en telecomsector.

Tot het ruime assortiment behoren ook totaaloplossingen voor modulaire en energie-efficiënte datacenters, van innovatieve beveiligingsconcepten (voorheen Litcos) tot de fysieke data- en systeembeveiliging voor IT-infrastructuren (voorheen Lampertz). De toonaangevende software providers Eplan en Mind8 - dochterondernemingen van Rittal - vullen de Rittal systeemoplossingen aan met interdisciplinaire engineeringoplossingen.

Rittal werd opgericht in 1961 en is momenteel wereldwijd actief vanuit 13 productiesites, 63 dochterondernemingen en 40 vertegenwoordigingen. Met een totaal van 9000 medewerkers is Rittal het grootste bedrijf van de Friedhelm Loh Group, gevestigd in Haiger, Hessen (D). De groep stelt in totaal meer dan 10500 mensen tewerk en realiseerde in 2008 een omzet van meer dan 2,2 miljard euro. Meer informatie op www.rittal.com en www.friedhelm-loh-group.com.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •