naar top
Menu
Logo Print

CEBEO TECHNOLOGIE 2019YOUR CONVENIENCE, OUR COMMITMENT

Digitalisering rode draad doorheen Cebeo Technologie 2019

Cebeo bekleedt als groothandel de unieke positie tussen de fabrikant en de gebruiker van de producten die het verdeelt. In die rol organiseert de distributeur elke twee jaar de vakbeurs Cebeo Technologie, traditioneel een forum waar partners-fabrikanten hun innovaties rechtstreeks voorstellen aan de professionele installateurs en gebruikers. De editie 2019 staat in het teken van 'Your Convenience, Our Commitment': Cebeo verbindt zich ertoe klanten het leven zo makkelijk mogelijk te maken door hun service op maat te verstrekken.

CEBEO TECHNOLOGIE

CEBEO HOUDT VINGER AAN DE POLS

Na elke beurseditie peilt Cebeo bij klanten naar hun ervaringen en bevindingen. Het ontdekken van de nieuwe producten en oplossingen voor hun business staat met stip op één. Aan die behoefte voldoet Cebeo Technologie via de 160 leveranciers die het bedrijf een plaatsje gaf op de beursvloer, stuk voor stuk toonaangevende spelers actief in:

  • elektrotechniek
  • verlichting
  • home & building automation
  • datacom
  • HVAC
  • renewables
  • tooling
  • kabel
  • consumer electro

Daarnaast levert Cebeo als distributeur van producten heel wat inspanningen om zijn klanten de bijhorende service aan te bieden. De beurs is een uitgelezen kans om die diensten in de kijker te plaatsen. Voor de bezoeker betekent Cebeo Technologie een mooie kans om de groothandel nog beter te leren kennen.

DEDICATED SERVICES

In de hele installatiesector is er een doorgedreven digitalisering aan de gang en wordt er gestreefd naar een optimale energie-efficiëntie, zelfs -neutraliteit. In de residentiële sector vertaalt die tendens zich in slimme, geconnecteerde producten en oplossingen, en geïntegreerde systemen. 'Smart' is eveneens zowat het kernwoord in de tertiaire sector en in de industrie. Hoewel het een algemene evolutie betreft, heeft elk van die grote marktsegmenten welbepaalde behoeftes. Cebeo stemt zijn volledige organisatie nu volledig af op elk van die segmenten om beter te kunnen inspelen op die verschillende noden. Cebeo Technologie creëert een momentum, waarbij het de bezoeker toont hoe het kan inspelen op eventuele vragen rond de Cebeo producten, oplossingen en dienstverlening. Zo moet bijvoorbeeld een bezoeker - installateur of bedrijf - actief in de industrie zich makkelijk kunnen oriënteren op de beurs. Een duidelijk beursplan zet hem op weg naar oplossingen op basis van de eigen interesses en noden, wat het bezoek een stuk aangenamer maakt. Ook op de eigen stand maakt Cebeo duidelijk in welke corner de bezoeker terechtkan voor meer informatie over wat de distributeur voor hem kan betekenen in functie van de interesse/activiteit.

 

PRAKTISCHE INFO

Wat? Cebeo Technologie 2019
Wanneer? 21 en 23 mei (14-20 u.) | 22 mei (10-20 u.) | (Networking telkens 20-22 u.)
Waar? Paleis 5 Brussels Expo
www.technologie.be

CEBEO

CEBEO

EUGENE BEKAERTLAAN 63
8790 WAREGEM
+3256238000
+3256238345
www.cebeo.be