naar top
Menu
Logo Print

CEBEO ZOWEL GENERALIST ALS PV-SPECIALIST

OPLOSSINGEN VOOR RESIDENTIELE EN COMMERCIELE PROJECTEN

Elektrotechnisch groothandel Cebeo heeft meer dan een miljoen producten in zijn assortiment. Die omvatten echter veel meer dan enkel kabels en traditioneel, elektrotechnisch materiaal. De generalist is tegelijk een specialist, wat ook geldt voor hernieuwbare energie en pv. Samen met enkele partners trekt Cebeo dan ook opnieuw naar InterSolution 2019.

Cebeo

KWALITATIEVE MERKEN

Pv-modules, monitoringsystemen, omvormers, pv-kits, systemen voor batterijopslag, regelaars en andere pv-toebehoren zijn allemaal te vinden bij de elektrotechnische distributeur. Cebeo wil zich als gespecialiseerde distributeur onderscheiden en deelt daarom zijn stand op InterSolution 2019 met zijn belangrijkste partners-leveranciers op het vlak van pv. Zo wil het bedrijf zijn kwalitatieve merken en producten naar voren schuiven om de installateurs en andere professionele bezoekers ter plaatse op een correcte manier te informeren en te helpen. Op die manier kunnen de aanwezige installateurs van zowel de residentiële, als de commerciële markt terecht bij de Cebeo-specialisten en vertegenwoordigers van de partner-leveranciers op het vlak van pv, voor technische vragen, studies, offertes, etc.

VOLLEDIGE OPLOSSING

Het mag duidelijk zijn dat Cebeo geen enkel project uit de weg gaat en steeds wil voldoen aan de vragen en wensen van de klant. Ze willen als distributeur een toegevoegde waarde bieden voor de installateur en begeleiden hem daarom met plezier gedurende het volledige traject. Zo bieden ze een volledige oplossing aan door onder andere de juiste producten steeds op voorraad te hebben, de installatiekosten te helpen berekenen, offertes op te stellen en een uitstekende logistiek te garanderen. Zo wordt de generalist tegelijk een specialist die zich specifiek afstemt op de residentiële of commerciële markt.

ELEKTRICIENS

Bij nieuwbouw moet volgens de EPB-wetgeving voldaan worden aan de eis voor hernieuwbare energie. Daarbij wordt meestal voor pv gekozen omdat het kosten-baten de meest interessante investering is. In zijn zoektocht naar een geschikte installateur kan de bouwheer ook bij de traditionele elektrotechnische installateur terecht. Ook hij is de geschikte vakman om een pv-installatie te plaatsen, zeker met de ondersteuning en begeleiding van Cebeo. Zo stelt Cebeo een volledige toolkit ter beschikking van de installateur om zijn expertise op het vlak van pv-installaties in de markt te zetten. Die bestaat uit de technische en commerciële support en ondersteuning op het gebied van marketing. Cebeo ontwikkelde een overzichtelijke folder die de installateur kan gebruiken en een performante online pv-calculator.

CALCULATOR

Deze calculator is nuttig voor zowel installateur, als eindklant. Hij is al terug te vinden op de website, maar kan nu ook op InterSolution 2019 uitgeprobeerd worden. De vereiste parameters worden simpelweg ingevoerd en de calculator berekent een betrouwbare kostprijs en terugverdientijd. Cebeo verkoopt nooit rechtstreeks aan de eindklant, maar kan dankzij deze actuele en betrouwbare calculator leads voor installateurs vergaren. De groothandel kan geïnteresseerde particulieren namelijk doorverwijzen naar geschikte installateurs of de installateur vragen de eindklant te contacteren.

CEBEO OP INTERSOLUTION 2019

Productgamma

• QCells - pv-panelen
• SMA - omvormers, energiemanager en oplaadregelaar voor batterijopslag
• Enphase - Micro-omvormers/batterijopslag
• Aerocompact - Bevestigingsmateriaal
• Staubli - modulaire energiesystemen
• Mennekes - e-mobility
• Stiebel Eltron - Warmetpompen en warmtepompboilers met pv-connector

Beursteam

• Cebeo-specialisten
• Vertegenwoordigers partner-leveranciers

Stand

8115

CEBEO

CEBEO

EUGENE BEKAERTLAAN 63
8790 WAREGEM
+3256238000
+3256238345
www.cebeo.be