naar top
Menu
Logo Print

STAND 8127

FOCUS OP INNOVATIE EN PRODUCTONTWIKKELINGEN

TOONAANGEVEND

FOCUS OP INNOVATIE EN PRODUCTONTWIKKELINGENKrannich Solar is een van de toonaangevende fotovoltaïsche distributeurs wereldwijd. Het internationale bedrijf biedt een breed assortiment voor pv‑installateurs: zonnepanelen, montagesystemen, omvormers, batterijsystemen, pv-monitoring en accessoires.
Krannich Solar wordt wereldwijd vertegenwoordigd in 27 vestigingen in 18 landen, met hoofdkwartier in Weil der Stadt nabij Stuttgart in Duitsland. Het stelt meer dan 330 mensen te werk.
Het Belgische filiaal is gevestigd te Gent en actief sinds 2010. Dankzij de professionele en persoonlijke service kunnen de Belgische en Luxemburgse installateurs rekenen op een snelle uitwerking van hun projecten. Leveren en factureren doen wij vanuit ons hoofdkantoor, waardoor onze klanten ook het voordeel hebben van een uitgebreide voorraad.

Bezoek ons op interSOLUTION

Ook dit jaar zullen wij terug aanwezig zijn met ons internationaal team op Intersolution. De focus ligt op innovatieve en nieuwe productontwikkelingen, een ruime keuze aan batterijsystemen, smartmodules voor elk uitdagende locatie, oplossingen voor bedrijven en projectinstallaties alsook montagetechnologieën van K2-Systems. 
Leer ons kennen en ontdek zelf dat wij de juiste partner voor u zijn! Bel ons, schrijf ons een e‑mail of bezoek ons op de beurs. Wij kijken uit naar de samenwerking met u.

PRODUCTGAMMA

Neem een kijkje in ons gamma

BEURSTEAM

  • Bart De Reuse,
  • Jan Brunner,
  • Christophe Pestiaux,
  • Mathijs Ryckeboer,
  • Kristof Vansteenkiste,
  • Oscar De Vries (K2 Systems),

KRANNICH

KRANNICH

OTTERGEMSESTEENWEG 439/12
9000 GENT
+3292102360
-