naar top
Menu
Logo Print

Preflex® neemt Reddy over.

Nog sneller, makkelijker en veiliger installeren met de innovatieve producten van Reddy.

luchtdichte inbouwdozenPreflexibel NV uit Ninove - onderdeel van de Wienerberger groep - neemt de firma Reddy NV over. Door de overname investeert Preflex verder in zijn groei als ontwikkelaar, producent en distributeur van een compleet gamma hoogkwalitatief elektrotechnisch installatiemateriaal.

Reddy is een Belgisch bedrijf uit Seneffe (Henegouwen) dat reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in het spuitgieten van kunststofartikelen voor de installatiemarkt. Reddy biedt tal van oplossingen aan voor diverse sectoren, waaronder de bouwmarkt en de sanitaire groothandels. De fabrikant is ook een gevestigde waarde in de productie en commercialisering van een breed assortiment hoogwaardige inbouwdozen en verbindings- en bevestigingstechnieken voor flexibele en starre buizen.

Met zijn luchtdichte inbouwdozen heeft Reddy ook een belangrijke positie verworven in de groeiende markt van energiezuinige passiefwoningen. Reddy is bovendien exclusief verdeler in België van het gamma TOX pluggen en verankeringen. In het segment van de universele pluggen is de Duitse fabrikant TOX met zijn totaalaanbod wereldwijd de marktleider.

Reddy Door deze overname zet Preflex een volgende stap in zijn strategie om "totaalaanbieder" te worden van een pakket aan oplossingen met een onmiskenbare meerwaarde voor de installateur.

We zijn fier dat we een onderneming als Reddy kunnen overnemen. Het is een mooi bedrijf met zeer veel knowhow in de ontwikkeling en productie van innovatieve producten. De kwalitatieve inbouwdozen en hulpstukken van Reddy sluiten perfect aan bij onze voorbedrade flexibele buizen en starre buizen. Hiermee zijn we nu al de enige in de markt die zijn klanten een dergelijk totaalpakket kan aanbieden. Deze overname zal onze groei in de markt van de elektrotechnische installaties in België, maar ook in onze buitenlandse markten, nog versterken." - Frank Kerkhofs, General Manager Preflex.

Reddy - Hoogwaardige inbouwdozen met dat beetje méér.

• vormvaste dozen ook wanneer ze in serie geplaatst worden
• vormvaste groeven voor een langdurige fixatie van het stopcontact of de schakelaar
• met de gemengde koppeling kunnen dozen van verschillende diktes zowel verticaal als horizontaal gecombineerd worden
• met extra lange vijzen beschikbaar voor een makkelijke montage
• inbouwdozen van 65 mm diepte zijn compatibel met buizen met diameter 16, 20 en 25 mm
• doorzichtige zijden voor een snelle plaatsing van de buizen
• verwijderde zijden kunnen opnieuw bevestigd worden
• optionele muurbevestigingen om de inbouwdozen zijdelings of op de rug te monteren

PREFLEX

PREFLEX

ELISABETHLAAN 153
9400 NINOVE
+3254344664
+3254337806