naar top
Menu
Logo Print

Nieuwbouwproject Nederhem in Halle.Nieuwbouwproject Nederhem in Halle.

Electra-Contrators kiest bewust voor de installatie van voorbedrade flexibele buizen van Preflex®.

Gloednieuwe stadsbuurt Nederhem

Gloednieuwe stadsbuurt Nederhem.Nederhem is een nieuwe woonbuurt op wandelafstand van het centrum van Halle in een groene omgeving langs de oevers van de Zenne. Dit gloednieuwe stukje stad biedt verschillende types woongelegenheden. Je vindt er rijwoningen, studio's, appartementen en luxueuze urban villa's. Bij de constructie staat Electra Contractors N.V. uit Sint-Eloois-Vijve in voor de elektrische installaties.

Preflex®Preflex SAFE® / MDCI

Voor de installatie gebruikt Electra Contractors diverse standaard Preflex® combinaties op rollen van 100 meter en een aantal speciale kabels op haspels. Door gebruik te maken van kabelhaspels worden restlengtes maximaal vermeden. De rollen van 100 meter zijn dan weer praktisch door hun gekleurde verpakkingen. In een oogopslag kies je de specifieke rol die je tijdens je installatiewerken nodig hebt.

De woningen en appartementen werden aangesloten op het Proximus glasvezelnetwerk met Preflex® voorbedraad met MDCI-glasvezelkabel. Electra Contractors staat erop om voor de installatie van glasvezelkabels steeds met Preflex® te werken. “Alleen zo zijn we zeker dat de glasvezels goed beschermd zijn", verklaart de zaakvoerder van Electra Contractors ons.

Voor de gemeenschappelijke ruimtes werden brandveilige Preflex SAFE® producten met kabels met functiebehoud gebruikt.

Preflex®Rotsvast vertrouwen in Preflex®.

Electra Contractors NV uit Sint-Eloois-Vijve vertrouwt sinds jaar en dag op Preflex®. Als we Gino van den Driessche, de zaakvoerder van Electra Contractors, vragen waar dit rotsvaste vertrouwen op gestoeld is, antwoordt hij als volgt:
“We geloven dat we geld en tijd besparen door met Preflex® te werken. De kwaliteit en het installatiegemak zijn ongeëvenaard."

PREFLEX

PREFLEX

ELISABETHLAAN 153
9400 NINOVE
+3254344664
+3254337806