naar top
Menu
Logo Print

AZ KABEL SERVICES NU NOG FLEXIBELER

Met behulp van software op maat automatiseerde AZ Kabel  haar administratie
Met behulp van software op maat automatiseerde AZ Kabel haar administratie

AZ Kabel is al meer dan dertig jaar het enige recyclagebedrijf in België dat zich specifiek toespitst op het verwerken van kabels. Het voerde recent een automatisering door, wat een vlottere administratieve afhandeling opleverde en dus een nog betere service voor klanten en leveranciers.

SNELLERE ADMINISTRATIEVE AFHANDELING

AZ Kabel onderwierp zijn administratieve afhandeling recent aan een doorlichting en ging vervolgens op zoek naar oplossingen om dat proces vlotter te laten verlopen, wat ook zijn klanten ten goede zou komen.

Minder menselijke fouten

Zoals vele bedrijven die werken met een papieren administratie kwam het wel eens voor dat bijvoorbeeld bepaalde gegevens meerdere keren op een ander papier werden ingevuld, en ook menselijke fouten zijn daaraan niet vreemd. Met alle kwalijke gevolgen vandoen.

Daartoe investeerde AZ Kabel in op maat gemaakte software in de vorm van een webapplicatie, waarmee het de volledige logistieke en administratieve weg wist te automatiseren.

Van een dag naar enkele uren

Van zodra een klant een aanvraag plaatst, wordt die via dispatching gekoppeld aan een rit en wordt de bijhorende dagprijs automatisch ingevuld door het systeem. Ook de uitsortering na afhaling wordt rechtstreeks in het programma ingegeven. Dat maakt het mogelijk om een werk van een dag te reduceren tot een werk van een uur of twee.

 

SERVICES

  • Plaatsen/ophalen minicontainers (1,5 tot 4 m³) en/of werfcontainers (20 tot 30 m³);
  • Leveren/ophalen plastiekzakken;
  • Ter plaatse wegen via ingebouwde weegbruggen in vrachtwagens en bestelwagens;
  • Geen huur-/transportkosten;
  • Prijzen volgens koperkoers.

AZ KABEL

AZ KABEL

BEVRIJDINGSLAAN 11
8700 TIELT
+3251404250
+3251406360