naar top
Menu
Logo Print

AZ KABEL VERZORGT KABELRECYCLAGE,
VAN EENMANSZAAK TOT MULTINATIONAL

BELGISCH RECYCLAGEBEDRIJF VERDUBBELT VERWERKINGSCAPACITEIT

Belgisch recyclagebedrijf AZ KABEL bvba specialiseert zich al dertig jaar in kabelrecyclage. Wat startte als een kleine eenmanszaak, groeide al vlug uit tot een dynamische en bloeiende onderneming, die zich focust op een zo goed en milieuvriendelijk mogelijke kabelverwerking. Dat resulteert in constante vernieuwingen en een optimalisatie van het verwerkingsproces. Doordat ze zelf de verwerking uitvoeren, elimineren ze tussenpersonen en kunnen ze hun klanten een uiterst scherpe prijs aanbieden.

MISSIE AZ KABELAz Kabel nieuwe generatie

In een wereld waar duurzaam, ecologisch beleid steeds meer een rol speelt, staat AZ Kabel de Belgische ondernemers – van eenmanszaak tot multinational – bij in de afhandeling van hun kabel- en koperafval. Recycleren zit ons in de genen. Al generaties lang focussen we op eenvoudige oplossingen via flexibele services. Door onze korteketenaanpak creëren we concurrentiële prijzen en dankzij onze expertise in de recyclagewereld wordt het afval duurzaam verwerkt tot nieuwe grondstoffen.

FLEXIBELE SAMENWERKING

Een goede samenwerking vraagt flexibiliteit. Daarom hebben we bij AZ KABEL jaren geleden al besloten om geen bindende contracten af te sluiten met onze klanten. U kan dus op elk tijdstip probleemloos in- of uitstappen. Zo houden we de samenwerking aangenaam en ongedwongen. Ons containeraanbod bevat minicontainers gaande van 1,5 m³ tot 4 m³. Die worden in alle mogelijke combinaties geplaatst en omgewisseld. Heeft u bijvoorbeeld eenmalig extra afval of werkt u veel op (grote) werven? We leveren onmiddellijk extra containers, waar nodig. Heeft u geen plaats voor een container, maar ziet u een samenwerking wel zitten? Dan kan u gebruikmaken van onze plastic zakken. Stop uw afval onmiddellijk weg in zakken en houd de bestelwagen proper. Die worden ook ter plaatse opgehaald. Of u nu gebruikmaakt van onze containers, plastic zakken of beide, u weet steeds onmiddellijk bij afhaling hoeveel afval u meegeeft. Zowel onze vrachtwagens als onze bestelwagens zijn voorzien van ingebouwde weegbruggen, waardoor u onmiddellijk een uitprint hebt van alle gewichten.

AZ Kabel Nieuwe LoodsCONTAINERSERVICE & PRIJZEN

Onze containerservice is gratis, maar wat bedoelen we daar precies mee? Om te beginnen, vragen we geen huur- of staangeld. Onze containers worden gratis geleverd en blijven ook kosteloos in uw magazijn staan. Daarnaast rekenen we geen transportkosten aan. Dankzij de optimalisatie van het wagenpark en de ophaalrondes houden we deze kosten laag en hoeven we niets door te rekenen aan onze klanten. Onze prijzen worden dagelijks berekend op basis van de koperkoers. Daardoor is het onmogelijk om een vaste prijs te geven. Wenst u op de hoogte te blijven van onze prijzen? Surf dan naar www.azkabel.be, schrijf u in voor onze prijsmailing en ontvang iedere week onze prijzen in uw mailbox.

INVESTERING & NIEUWE GENERATIE

Doordat China begin dit jaar besloot zijn deuren te sluiten en heel wat afvalstromen minder of zelfs niet meer te importeren, is er een aanzienlijke hoeveelheid afval dat in Europa blijft hangen. Dat schept voor ons als verwerker uiteraard een opportuniteit om uit te breiden. Op die manier lanceren we in het najaar van 2018 de implementatie van onze derde verwerkingslijn. Hiermee gaan we onze huidige lijnen tegelijk uitbreiden én optimaliseren. Enerzijds verdubbelen we onze verwerkingscapaciteit naar 4 ton/uur en anderzijds zorgen we ervoor dat materiaal dat we vroeger nauwelijks verwerkten, nu ook zelf kunnen recycleren tot volwaardige nieuwe grondstoffen. Dat we een bedrijf zijn met een sterk familiaal karakter, toont zich in meerdere zaken. Niet alleen zien we nieuwe werknemers als uitbreiding van de AZ Kabel-familie, soms mag dit ook letterlijk genomen worden. Zo wordt zaakvoerder Geert Debacker momenteel al bijgestaan door zijn dochter Tess, en vanaf augustus 2018 zal ook zijn zoon Wout de schouders onder het dagelijkse beleid zetten. Gaandeweg is het de bedoeling dat de jongere generatie de zaak volledig overneemt en voortzet.

AZ KABEL

AZ KABEL

BEVRIJDINGSLAAN 11
8700 TIELT
+3251404250
+3251406360