naar top
Menu
Logo Print

ESALITE: EEN COMBINATIE VAN FILOSOFIE EN TECHNOLOGIE GEEFT DE IDEALE GEOMETRIE VOOR LEDVERLICHTING

GEWISS maakt het innovatieve assortiment hexagonale ledapparaten, ontworpen en gepatenteerd om topprestaties te leveren voor elke binnen- of buitentoepassing

ZeshoekDe perfectie van de zeshoek - een regelmatige vorm met andere vormen - en een modulaire constructie hebben GEWISS geïnspireerd om ESALITE te creëren, een reeks ledverlichtingsapparaten die topprestaties leveren in binnen- en buitenruimtes. Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Italië.

Met meer dan 350 versies, met hun gestroomlijnde vorm en veelzijdige aard, verlichtingsefficiëntie tot 145 lm / w, langdurige betrouwbaarheid en prestaties van het hoogste niveau is ESALITE een grote GEWISS-revolutie op het gebied van industriële verlichting.

De perfecte combinatie van technische perfectie en ontwerp, zelfs voor de meest veeleisende toepassingen, ESALITE is ontworpen om vrijwel onverwoestbaar en extreem lang mee te gaan.

Het assortiment omvat zeven verschillende niveaus van lichtstroom, vier technopolymere optieken (30 °, 60 °, 90 °, elliptisch) en drie ledkleurtemperaturen (3000K, 4000K, 5700K). Een DALI-besturingssysteem (Digital Addressable Lighting Interface) is standaard in elk product ingebouwd en het assortiment omvat hoge inhammen voor industrieel gebruik, functionele schijnwerpers en architecturale schijnwerpers om te verlichten en op te gaan in groene ruimten en tuinen.

ESALITE is een unieke, exclusieve oplossing met zijn innovatieve cardanverbinding, gepatenteerd door GEWISS, waarmee het apparaat eenvoudig kan worden verplaatst en gericht: één enkele zeskantschroef met een vierkante, zelfborgende moer zorgt ervoor dat de lamp kan draaien op twee 'Cartesiaanse' assen, met een getand sluitsysteem om ervoor te zorgen dat het volledig op zijn plaats wordt vergrendeld. innovatieve cardanverbinding,

De gegoten aluminium structuur zorgt voor een uitstekende verlichting en maakt deze extreem robuust en bestand tegen stof en vocht (IP66 beschermingsgraad), waarbij het IK08 gehard glas extra bescherming biedt tegen schokken en vandalisme. De bevestigingsring geïntegreerd in de bovenkant van de gegoten constructie van de hoogbouwversie zorgt voor een zeer eenvoudige bediening en snelle bevestiging, zelfs in ruwe omgevingen.

EsaliteESALITE is een exclusief assortiment: met één versie voor puur industriële toepassingen en de 3K- en 20K-versies met een BlueGreen-afwerking - een speciale kleur die speciaal is ontworpen voor installatie in tuinen en parken, waar het apparaat perfect combineert met de tinten blauw van de avond en nacht.

Een volledig Italiaans product dat het resultaat is van de visie van GEWISS en voortdurende focus op de hoogste kwaliteitsnormen, ESALITE is de beste slimme oplossing voor industrie, parken en groene ruimten, omdat het een intelligent systeem vormt dat oplossingen voor verlichtingsindustrie combineert met de wereld van IOT (Internet of Things), dankzij de integratie met Home & Building Automation-systemen, en met name de Smart Gateway. Door het gebruik van zowel bedrade technologieën (KNX / DALI) als draadloze (ZigBee voor industriële toepassingen en ZigBee / Lora voor gebruik in parken en groene gebieden) kunnen deze apparaten toepassings- en installatiebeperkingen overwinnen, functies en flexibele oplossingen introduceren die kunnen worden bijgewerkt na verloop van tijd, zelfs op een afstand - voor totale controle en een zeer efficiënt beheer van de consumptie.

Voor industriële toepassingen, dankzij geïntegreerde sensoren, kan de lichtintensiteit worden aangepast (om uit te schakelen) op basis van de aanwezigheid van mensen en de hoeveelheid licht in het gebied.

Afgezien van standaardbedrading met 5-polige ingang, kan ESALITE op verzoek worden geleverd met een tweede ingang (230V en DALI) dankzij een specifieke pre-opstelling op de achterkant van het koellichaam. Deze optie maakt ESALITE zeer flexibel en geschikt voor elke installatie, zowel bij renovatieprojecten als bij nieuwe installaties.

5-polige ingang

GEWISS

GEWISS

WIEDAUWKAAI 80
9000 GENT
+3292322730
-