naar top
Menu
Logo Print

VEILIGHEID IN ALLE OMSTANDIGHEDEN

GEWISS presenteert zijn nieuwe gamma draaischeidingsschakelaars die zich onderscheiden door een uitstekende weerstand tegen schokken, uv-stralen en chemische stoffen en een nieuw, praktisch en moderner design.

 

70 RT HP70 RT HP is het nieuwe gamma GEWISS draaischeidingsschakelaars, verkrijgbaar in zowel isolatiemateriaal als metaal, met versies van 16 A tot 160 A voor bedienings- of noodgebruik. Het gamma is aangevuld met borduitvoeringen voor frontpaneelmontage of op een DIN-rail (16 A-63 A), en ze kunnen allemaal met hulpcontacten worden gecombineerd.

Deze apparaten zijn ontworpen om de bekabelingstijden te verkorten, de installatie te vergemakkelijken en optimale veiligheid en robuustheid te garanderen, zelfs in bijzonder zware omstandigheden. De beschermingsgraad (tot IP69) tegen het binnendringen van stof en vloeistof zorgt ervoor dat de schakelaars van de 70 RT HP-familie voldoen aan alle soorten toepassingen, zelfs de meets complexe.

TOPPRESTATIES

GEWISS-schakelaars zijn oplossingen die topprestaties leveren voor elke eis, dankzij het gebruik van eersteklas materialen (met een beschermingsgraad tot IP66/IP67/IP69) en de duidelijke verkorting van de bekabelings- en installatietijden.

BETROUWBAAR

Het hart van dit gamma is de draaischeidingsschakelaar, voor een totale betrouwbaarheid bij het loskoppelen van een elektriciteitsleiding of de netvoeding. Deze schakelaar is ontworpen om optimale elektrische resultaten te verzekeren en garandeert een werkzaamheden onder belasting voor zelfs hooginductieve motoren (gebruikscategorie AC23A).

VEILIG

70 RT HP

De handige knoppen op de 70 RT HP schakelaars zijn ontworpen om bestand te zijn tegen aanzienlijke mechanische belastingen. Het innovatieve vergrendelingssysteem, verborgen in de knoppen zelf en alleen geactiveerd met behulp van gereedschap, betekent dat ze zowel in de AAN- als in de UIT-stand kunnen worden vergrendeld met maximaal 3 hangsloten (in de nooduitvoering kan de knop alleen in de UIT-stand worden vergrendeld). 

ATEXFLEXIBEL

Naast de opbouwvarianten in een doos kunnen de 70 RT HP-apparaten ook op een bord worden gemonteerd, hetzij als deurslot, hetzij voor montage op een DIN-rail (met het modulaire profiel EN 50022). Dit maakt de producten van deze serie uiterst flexibel, omdat ze in alle GEWISS-borden en -behuizingen kunnen worden geïnstalleerd.

ATEX-VERSIES

Het 70 RT HP-gamma is aangevuld met draaischeidingsschakelaars voor opbouwmontage in de ATEX-versie, van 16 A tot 100 A, die voldoen aan richtlijn 94/9/EG (het definiëren en regelen van elektrische systemen op plaatsen met een potentieel explosieve atmosfeer). De producten van dit gamma zijn beschikbaar voor zone 22D, en maken deel uit van de GEWISS-selectie van ATEX-apparatuur die ook bedienings-, aansluitings- en verlichtingsapparatuur omvat.

 

Gewiss biedt verschillende ATEX-oplossingen binnen de verlichting en installatie:

Non LED oplossingen:

TitanoTITANO

HALLEhALLE

ZNTZNT

 

 

 

 

 

 

 

LED oplossing ATEX:

Smart [4]
Beschikbare versie:

  • Smart [4] LB 4L en 5L met 60° en 100° optiek
  • Smart [4] LB 4L+4L en 5L+5L met 60° en 100° optiek
  • Metalen wartels, geen GORETEX membraan

Smartsmart

  

Metalen wartels:

M12 tot M63 

M12 tot M63 

 

 

 

  

Metalen aftakdozen:

IP66 van 91x91x54 tot 392x298x149

IP66 van 91x91x54 tot 392x298x149

GEWISS

GEWISS

WIEDAUWKAAI 80
9000 GENT
+3292322730
-