naar top
Menu
Logo Print

MULTICAST* SMART LIGHTING, SMART SOLUTIONS

Met Teco Professional bood Teconex al een waaier aan betrouwbare, ambitieuze oplossingen aan: functionele, industriële of architecturale verlichtingstoestellen, maar ook lichtsturing … Een daarvan is MULTICAST*.

MULTICAST* is een bluetoothbesturingseenheid voor leddrivers
MULTICAST* is een bluetoothbesturingseenheid voor leddrivers

TECONEX TREEDT TOE TOT DE CASAMBI-GEMEENSCHAP

Teconex, sinds jaren de partner van de Belgische installateurs, werkt samen met Casambi - een Finse producent van innovatiegerichte software - om een reeks compatibele producten aan te bieden. De nieuwe MULTICAST* leidde tot een veelvoud van de gebruiksmogelijkheden van die vooruitstrevende verlichting, door een reeks functies intuïtief te laten bedienen en automatiseren. Als standalone of gekoppeld aan een reeks van toebehoren (bewegings- of lichtdetectoren, schakelaarmodules), gebruikt en sublimeert het systeem de Casambi-technologie in alle installaties die bestemd zijn voor de industrie, kleinhandel en horeca, maar ook voor kantoren en medische zorginstellingen. Draadloos en grensloos.

Aansteken, doven, moduleren: uw smartphone kan alles 

Als Europese speler op een markt in volle evolutie wil Teconex mee de grote uitdagingen van onze samenleving aangaan. Daarom ontwikkelde Teconex een product met de Casambi-technologie: de MULTICAST*. Die is zowel eenvoudig, veilig, intelligent en krachtig als evolutief en koppelbaar. In combinatie met een gratis app (compatibel met iOS en Android), kunt u met de MULTICAST* op dezelfde manier tot 20 verlichtingstoestellen bedienen door middel van een mobiele telefoon, tablet, laptop of geconnecteerd horloge. Zo wordt design gecombineerd met visueel comfort, wordt energie bespaard om de planeet minder te belasten, en is het ontwerp van de verlichting beter afgestemd op de mens. In een handomdraai.

*patent pending

TECONEX

TECONEX

RUE DE MAGNÉE 108
4610 BEYNE-HEUSAY
+3243588575
+3243582373