naar top
Menu
Logo Print

Het slimme huis van morgen is er vandaag al dankzij Niko Home Control

Niko maakt het slimme huis weer een stuk intelligenter door de integratie van nieuwe partnerships in Niko Home Control. Daarnaast kreeg het huisautomatiseringssysteem een upgrade, waardoor de programmeringstijd gehalveerd is.

NIKO HOME CONTROL II

Het slimme huis van morgen is er vandaag al met Niko Home ControlEen slim huis wordt pas echt intelligent als alle verschillende systemen met elkaar communiceren. Niko Home Control is voor installateurs een makkelijk te installeren en rendabele huisautomatisering die toelaat om van elk huis een geconnecteerde woning te maken.
Niko gaat daarom op zoek naar sterke en betrouwbare partners en ontwikkelt samen met hen kwalitatieve oplossingen die het dagelijkse leven verbeteren. Bovendien is de installatie en programmatie ervan nu een stuk eenvoudiger.

NIETS DAN VOORDELEN

Niko Home Control is volledig hertekend met de lancering van Niko Home Control II. Het systeem heeft een veel groter installatiegemak. Zo reik je aan de klant een nog slimmere oplossing aan, die 50% sneller geprogrammeerd is.
Het configuratiesysteem is eenvoudiger, duidelijker en intuïtiever. Basisacties installeer je in drie clicks, complexere acties zijn tot 75% sneller geprogrammeerd dankzij een uitgebreide wizard. Door het handige drag & drop-systeem voeg je de acties heel gemakkelijk toe aan een locatie.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Ook na de installatie is het systeem makkelijk aanpasbaar. Zo hoeft de eindgebruiker niet voor de kleinste aanpassing bij een installateur aan te kloppen. Dankzij eenvoudige procedures kan de klant eenvoudig software-upgrades downloaden en zelf installeren. Niko Home Control is zo volledig future proof.

Het slimme huis van morgen is er vandaag al met Niko Home ControlNiko

Industriepark West 40
9100 Sint-Niklaas
Tel.: 03/778.90.00
Fax: 03/777.71.20
sales.be@niko.eu
www.niko.be

NIKO

NIKO

+3237789000
+3237777120