naar top
Menu
Logo Print

Assortiment dameskledij voor elk beroep

Binnenkort ook zwangerschapsbroeken verkrijgbaar
magazine

Werkkleding voor vrouwen in de technische sector werd lange tijd niet serieus genomen. Om hier verandering in te brengen, nam Blåkläder in 2016 de beslissing om damesbroeken in hun assortiment op te nemen. Nu, drie jaar later, introduceren ze een complete collectie voor vrouwen in alle categorieën.
Vanaf het begin heeft Blåkläder alle kledingstukken ontwikkeld en geproduceerd met behulp van 's werelds meest strenge experts: de vrouwen die in de technische sector werken. Bij de lancering van hun collectie 2016 riep het bedrijf namelijk vrouwen op om zich in te schrijven als testpiloot. Het is dankzij de feedback van die vrouwen dat ze een collectie met goede pasvorm en stijlvol design hebben kunnen lanceren.
Blåkläder heeft de ambitie om kleding te produceren die iedereen past, zelfs zwangere vrouwen. Daarom werd ook een zwangerschapsbroek ontwikkeld. Het kledingstuk wordt nu getest door zwangere testpilotes en zal begin 2020 geïntroduceerd worden. “Het voelt fantastisch dat we vrouwen die tijdens de zwangerschap werken eindelijk een reeks werkbroeken kunnen aanbieden die voor een echt comfortabele pasvorm zorgen. Het is iets dat niet alleen nodig is in de industrie in het algemeen, maar het is ook een belangrijk statement voor vrouwen die in de toekomst voor die beroepen willen kiezen”, aldus Rose-Marie Näsström, product developer bij Blåkläder.

BLAKLADER BELGIUM

BLAKLADER BELGIUM

+3215641060
-