naar top
Menu
Logo Print

Online marketplace linkt klanten aan juiste installateurs

Ajusto.be wil binnenkort alle belangrijke stedelijke gebieden bedienen
magazine

Ter gelegenheid van de totale verfrissing van zijn website, presenteert Ajusto zijn model om klanten in enkele klikken in contact te brengen met een gekwalificeerde professional in hun regio. Ajusto is wat men noemt een marketplace: een digitaal platform dat vraag en aanbod rond de onderhouds- en reparatiediensten van het huis met elkaar verbindt. Aan de vraagzijde: de eigenaar of huurder van een woning die een lekkende kraan wil repareren, de ketel wil onderhouden of werkzaamheden wil verrichten om de elektrische installatie op peil te brengen. Aan de aanbodzijde: zelfstandigen die hun activiteiten willen optimaliseren en tegelijkertijd hun commerciële en administratieve taken willen minimaliseren.

Het online reserveren van een professional gebeurt in een paar klikken. De klant kiest de datum en het tijdstip binnen de aangegeven beschikbaarheid van het netwerk van professionals. Het platform maakt vervolgens gebruik van de digitale kracht om de opdracht, afhankelijk van de vraag, aan de dichtstbijzijnde en meest competente professional toe te wijzen.

Het netwerk van Ajusto omvat vandaag bijna 200 professionele partners op nationaal niveau – een capaciteit die volgens General Manager Olivier Delbecque snel zal verdubbelen. “De diensten van Ajusto.be zijn nu beschikbaar in een groot deel van België. Ook West-Vlaanderen en Limburg zullen de komende maanden volgen.”