naar top
Menu
Logo Print

Vind snel de juiste automaat van een stroomkring

Vind snel de juiste automaat van een stroomkringU kent het wel, er moeten elektriciteitswerken worden uitgevoerd maar er is geen betrouwbaar legplan of ééndraadschema ter beschikking. Hoe weet u dan welke automaat u moet uitschakelen om veilig en efficiënt te werken? Daar is nu een eenvoudige en voordelige oplossing voor.

Soms schaadt het niet als u tijdelijk een volledig gebouw zonder elektriciteit zet om werkzaamheden uit te voeren aan één bepaalde stroomkring. Efficiënt is het echter niet als u elke automaat in de verdeelkast afzonderlijk terug moet inschakelen om te weten te komen aan welke kring u kunt werken. Bovendien is de stroom volledig uitschakelen ook niet altijd mogelijk of brengt het een economisch verlies met zich mee. Denk daarbij aan werkzaamheden in zorginstellingen of productiefaciliteiten, waar een stroomonderbreking gegarandeerd niet wenselijk is.

Elektro Lijn HT38
Met de Elektro Lijn HT38 kunt u onnodige uitschakeling eenvoudig vermijden. De transmitter van het toestel plugt u in een spanningsvoerend stopcontact op de kring waaraan u gaat werken. Deze zendt een uniek signaal over de kabel, dat u met de ontvanger kunt detecteren aan de bijhorende automaat in de verdeelkast. Hiervoor beweegt u de ontvanger langs de automaten tot het toestel met een akoestische en LED-indicatie aangeeft dat u de juiste automaat gevonden heeft. U weet dan onmiddellijk welke automaat u moet uitschakelen zonder elders hinder te veroorzaken.

Uw meetinstrumenten partner met service

Uw meetinstrumenten partner met serviceEURO-INDEX is leverancier van én serviceverlener op meetinstrumenten van onder meer de merken FLUKE, Beha-Amprobe, Elektro Lijn en Testboy. Alle relevante toestellen kunnen opgenomen worden in de unieke KWS® serviceformule. Daarbij wordt u periodiek verwittigd wanneer uw toestel een nieuwe onderhouds- en kalibratiebeurt nodig heeft. Na slechts een vijftal werkdagen krijgt u uw toestel terug, mét een compleet en nauwkeurig kalibratiecertificaat. Uw service- en kalibratiedocumenten kunt u gratis online beheren in 'Mijn KWS' en de periodieke servicekosten staan vast voor de levensduur van het instrument, mits u het tijdig binnenbrengt volgens herkalibratieadvies (meestal jaarlijks). Ook serienummerregistratie voor in geval van diefstal en controles op functionaliteit zijn standaard opgenomen in het servicepakket.

Al vele jaren is EURO-INDEX expert in meettechniek. Van multimeters en stroomtangen tot power quality analysers, PV-testers en warmtebeeldcamera's; voor praktisch elke toepassing kunt u bij ons terecht. Daarnaast staan we u ook graag bij met professioneel advies, opleidingen en de verhuur van meetinstrumenten. Eén partner voor al uw meetoplossingen? Bij EURO-INDEX bent u aan het juiste adres!

Voor meer info over de Elektro Lijn HT38 klik hier

Voor meer info over onze KWS serviceformule klik hier

Ons gamma voor elektrotechniek klik hier

EURO-INDEX

EURO-INDEX

LEUVENSESTEENWEG 607
1930 ZAVENTEM
+3227579244
+3227579264