naar top
Menu
Logo Print

Team van vier garandeert comfort in Docks Bruxsel

SPIE Belgium al vanaf dag één verantwoordelijk voor onderhoud technische installaties
magazine

Docks Bruxsel in Schaarbeek opende in 2016 de deuren. Het winkelcentrum van de nieuwe generatie werd uitgetekend door de Belgische vastgoedontwikkelaar Equilis en is inmiddels eigendom van AiMCO en Portus Retail. Al sinds de opening rekenen zij op SPIE Belgium voor het beheer en onderhoud van de technische installaties.

Olivier Huart, business unit manager bij SPIE Belgium: "SPIE Belgium haalde alle loten binnen waarvoor het bedrijf een offerte had ingediend: hoogspanningscabines, elektriciteit en HVAC (verwarming, koeling, ventilatie). We hebben dus eerst alle installaties zelf geplaatst en nu zorgen we voor het dagdagelijkse onderhoud ervan.”
Olivier en zijn team staan nog altijd in voor het onderhoud van de systemen. Het team van vier SPIE-medewerkers staat voortdurend paraat voor interventies om het de bezoekers van Docks Bruxsel zo comfortabel mogelijk te maken.

Naast het winkelcentrum onderhoudt SPIE ook de evenementenhal Docks Dôme, met een capaciteit van 1500 gasten, en de acht zalen van de White Cinema in Docks Bruxsel.