naar top
Menu
Logo Print

Hein Dirix is nieuwe afgevaardigde bestuurder

Johan Dekempe vanaf 1 oktober op pensioen
magazine

Hein Dirix is op 1 maart 2019 toegetreden tot SPIE Belgium. Sinds 1 mei 2019 is hij benoemd tot afgevaardigd bestuurder van SPIE Belgium, waarvan hij de algemene leiding in handen neemt. Hij volgt in die functie Johan Dekempe op, die hem nog tot 30 september dit jaar zal adviseren in zijn nieuwe functie. Nadien gaat Dekempe met pensioen.

Hein Dirix is 53 jaar, heeft een diploma burgerlijk ingenieur van de KU Leuven en een diploma General Management van het Centre Européen d’Education Permanente in Fontainebleau. Hij begon zijn loopbaan in 1990 bij Exxon Chemicals en werkte vervolgens in binnen- en buitenland voor onder andere Tractebel Engineering, Zandvliet Power CCGT, GDF Suez, Technum, … Van bij de eerste gesprekken voelde Dirix zich aangesproken door SPIE Belgium. "Hier komen de medewerkers en hun veiligheid op de eerste plaats,” merkt hij op, “en dit strookt volledig met mijn visie op de onderneming."

In navolging van zijn voorganger zal Dirix SPIE verder ontwikkelen en de marktevoluties van dichtbij volgen. Hij wil de positie van de onderneming versterken om in te spelen op de uitdagingen van convergentie tussen digitalisering en de technische diensten.

SPIE BELGIUM

SPIE BELGIUM

+3225297211
+3225297240