naar top
Menu
Logo Print

Een sterk staaltje VanLien

Evago: meest complete productlijn

VanLienVanLien bundelt meer dan 60 jaar expertise in haar meest complete productlijn noodverlichting: Evago. De top in lichtprestatie gecombineerd met minimaal metalen design, vijf jaar armatuurgarantie en een powerfactor van meer dan 0,9. Profiteer ook van voorsprong in veiligheid.


Extra compleet

VanLienIn minimale handelingen installeert u uw Evago op zijn plaats. Waarbij de vluchtroute-aanduiding standaard geleverd wordt met het pictogram 'vluchtroute rechtdoor' in de doos. Zowel bij de uitvoering van 22 als 32 meter zichtafstand. Zo kunt u direct én projectdekkend aan de slag. Dit gemak ervaart u ook met Evago vluchtrouteverlichting in het meeleveren van speciale lenzen als ook een krachtige oplossing voor extra hoge ruimtes, herkenbaar aan de X in de artikelcodering.

Mix en match

VanLienZowel Evago vluchtroute-aanduiding als vluchtrouteverlichting is verkrijgbaar als in- en opbouw, met centrale of decentrale voeding en voor plafond- of wandmontage. Bij Evago inbouw vluchtrouteverlichting heeft u naast het ronde ontwerp ook de keuze uit vierkante vormgeving. Voor een optimale afstemming kunt u de inbouw vluchtroute-aanduiding voorzien van een ronde of juist vierkante afdekplaat, beide standaard meegeleverd in de doos.Noodverlichting razendsnel renoveren

VanLienVanLien biedt speciale renovatiekits voor de productlijn Evago, voor zowel vluchtroute-aanduiding als -verlichting. Deze vergemakkelijken het upgraden van FL-armaturen naar led, zonder complete vervanging van het plafond. Daarnaast zijn de renovatiekits geschikt voor een grote variatie aan gatmaten, waardoor aanpassingen aan het plafond tot een minimum beperkt zijn. Kortom, renoveren met VanLien in een handomdraai.

Vluchtroute-aanduiding in het donker

Evago vluchtroute-aanduiding is ook verkrijgbaar in zwart. Hiermee krijgt u de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld theaters, musea en bioscopen. Doordat het pictogram volledig omvat wordt door een zwart kader treedt er geen hinderlijk strooilicht uit het armatuur. Hierdoor wordt het licht optimaal gebruikt voor een scherpe uitlichting van het pictogram. Evago zwart is perfect te combineren binnen de meest complete productlijn van VanLien.

www.vanlien.be