naar top
Menu
Logo Print

Busch-Wächter®

Busch-WächterVeiligheid voor een goed gevoel

Wist u dat er voor iedere toepassing een juiste bewegingsmelder van Busch-Wächter® is? U kunt kiezen voor het design van de MasterLINE - passend bij Busch-Welcome® of voor de vertrouwde ProfessionalLINE.

De automatische reikwijdte-stabilisatie

Afhankelijk van de heersende omstandigheden, wisstelt de reikwijdte normaal gesproken tussen de 50% en 100%. De Busch-Wächter® herkent de omgevingstoestand. Afhankelijk van die toestand regelt een microprocessor met intelligente software de interne elektrische versterking en reduceert reikwijdtewisselingen tot een minimum.

Busch-WächterDe automatische storingsonderdrukking

Ook hier presteert de Busch-Wächter® door zijn geïntegreerde microprocessor bijzonder goed. Neemt bijvoorbeeld het foutief schakelen door zonnestraling, wind en bewegende bomen toe, dan herkent de detectielogica dit en filtert een groot deel van de ongewenste signalen uit door het aanpassen van de werkingswijze.

Het relais met groot schakelvermogen

Om ook grote vermogens te schakelen, zonder extra hulprelais en de daarmee verbonden extra montage worden uitsluitend geteste relais met groot schakelvermogen toegepast (max. 3.680 W/VA). Deze garanderen een lange levensduur van het apparaat.

Busch-WächterBeveiliging tegen vals licht

Staat de schermsensor op 'donker', dan zou de Busch-Wächter® eventueel met een lichtbron (zak-lantaarn of koplampen van een auto) kunnen worden gedeactiveerd. Om deze manipulatie uit te sluiten, houdt de Busch-Wächter® zijn bewakingsfunctie bij plotseling veranderde lichtwaarden 90 seconden vast. Dit verhoogt de bedrijfszekerheid.

ABB

ABB

GEORGE HINTZENWEG 81
3068 AX ROTTERDAM
+31104078911
+31104078452
www.abb.nl