naar top
Menu
Logo Print

Ontdek de nieuwigheden in de installatiesector op één dag

Install Day op vrijdag 22 november

Een update over de installatiesector in verandering en kennismaken met de nieuwste technieken en materialen op de installatiemarkt in slechts 1 dag? Dan kan u Install Day – georganiseerd door Techlink en Confederatie Bouw – niet aan u voorbij laten gaan. Aangedreven door meer dan 130 fabrikanten, die staan te popelen om hun producten en diensten aan u voor te stellen. Dit jaar is er bovendien een volledig uitgewerkt seminarieprogramma.

InstallDay
Install Day is dé vakbeurs voor professionals uit de installatiesector

Het concept

Eén dag voor alle technieken. Dat is het concept van Install Day. Elektricien, cv-installateur of loodgieter. Vroeger waren het allemaal compleet verschillende beroepen, maar door nieuwe technologieën groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Techlink is zich bewust van deze ontwikkeling en zet daarom één vakbeurs voor alle installatietechnieken op poten. “In tegenstelling tot heel wat andere beurzen in de sector is het concept van Install Day grensoverschrijdend. Wij mikken niet op één product of één techniek”, legt commercieel directeur Jan Lhoëst uit. “De moderne vakman is een allrounder. Een verwarmingsinstallateur is bijvoorbeeld ook geïnteresseerd in warmtepompen of zonnepanelen. Wij bieden hem een volledig overzicht.”

Gratis beurs met 130 stands

Meer dan 130 standhouders stellen op Install Day hun nieuwste producten en technieken aan u voor. Nieuw deze editie, is een volledig uitgewerkt programma met presentaties van onder andere de drie gewesten (Departement Omgeving, Leefmilieu Brussel en AwAC), WTCB, Volta, Gas.be, Informazout, Cedicol en hernieuwbare energie. Zo bent u weer helemaal mee.

De toegang tot de beurs is volledig gratis, maar zich vooraf inschrijven via de website www.installday.be is verplicht. Install Day zorgt voor gratis hapjes en drankjes. 

PraktischPraktisch

Waar

Brussels Kart Expo, Brussel

Wanneer

Vrijdag 22 november 2019 van 9 tot 19 uur

Toegang

Gratis mits inschrijving via: www.installday.be

INSTALL DAY

INSTALL DAY

LOMBARDSTRAAT 34
1000 BRUSSEL
+3225455652
+3225455907