naar top
Menu
Logo Print

HITACHI POWER TOOLS WORDT HIKOKI

EEN NIEUWE NAAM, DEZELFDE PRESTATIES

Onder de nieuwe naam HiKOKI bouwt de Japanse fabrikant voort op het innovatieve en succesvolle wat Hitachi Power Tools al jaren kenmerkt. Er wordt gestreefd naar vernieuwende technologieën die niet alleen de power tools verbeteren, maar ook de professionals ondersteunen. De naamsverandering luidt voor de Japanse fabrikant dan wel een nieuw hoofdstuk in, voor de eindgebruiker verandert er weinig. De vertrouwde producten en service blijven hetzelfde.

hikokiMAAK KENNIS MET HIKOKI

Sinds 1948 houdt de Japanse fabrikant zich bezig met het produceren en ontwikkelen van elektrisch gereedschap, voorzien van de meest vooruitstrevende Japanse technologieën. Vanaf 1 oktober 2018 gaat Hitachi Power Tools verder onder de naam HiKOKI.

De nieuwe naam drukt perfect uit waar het merk voor staat. De Hi staat voor kwaliteit en KOKI is Japans voor industriële machines. Ook het getal één schuilt in het logo: het bedrijf streeft ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren en wereldwijd de nummer één marktleider te worden.

Met de naamsverandering bouwt HiKOKI voort op een sterke basis en 70 jaar specialistische kennis en ervaring. Het streven naar innovatie gaat telkens gepaard met een nauwe betrokkenheid met de professional.

POWER TOOLS MET EEN MENSELIJKE TOUCH

hikokiHiKOKI richt zich in de eerste plaats tot de professionele eindgebruiker. Daarmee onderscheiden ze zich van de concurrentie. De behoeftes en wensen van de professional staan centraal in het design en de ontwikkeling van de power tools. Daarbij worden natuurlijk de modernste technieken toegepast, maar dat gebeurt altijd met het oog op het gebruiksgemak. Het is dan ook vanuit de stem van de professional dat nieuwe inzichten en ideeën ontstaan.

Inhousedesigners

Op basis van de informatie die ze bij professionals verzameld hebben, gaan designers na welke vormen, structuren en materialen kunnen bijdragen tot het gebruiksgemak en de gebruiksveiligheid. Aandacht voor detail is hierbij belangrijk. Zo zorgt de juiste positie van het zwaartepunt ervoor dat het gereedschap comfortabel aanvoelt en er minder inspanning nodig is. Ook de grip is belangrijk voor de ergonomie. Een kunststof met antislip, zoals elastomeer, neutraliseert trillingen en weerstand en is veiliger in gebruik. 

Engineers

De engineers focussen zich op hun beurt volledig op de technologische aspecten. Zij kijken hoe en waarvoor de professional een power tool gebruikt en hoe ze innovaties kunnen implementeren. Zo kan een specifieke power tool lichter of compacter worden. Kortom, zowel de innovatieve uitstraling als het gevoel van de power tool staan centraal.

DRIE FLAGSHIPS

MULTI VOLT batterij/36 V - 18 V Li-ion

Met de nieuwe naam wordt ook het nieuw ontwikkelde accuplatform gelanceerd. De innovatieve accusystemen ogen als een 18 V-accu, maar zijn aan de binnenkant voorzien van de laatste technologieën. Intelligente verbindingstechnologie zorgt voor volledige uitwisselbaarheid tussen alle 18 en 36 V-machines en garandeert optimale kracht.

Li-ion Nailer series

De HiKOKI Li-ion nagelpistolen bieden een combinatie van comfortabel gebruik en inherente kracht. Dezelfde kracht als pneumatische spijkerapparaten, maar dan zonder gaspatroon of compressor met luchtslang. Met het unieke geïntegreerde luchtaandrijfsysteem zijn onderhoud en onnodige kosten verleden tijd. Dankzij de dry-fire lockout kan je steeds rekenen op een perfecte afwerking.

AC Brushless Motor series

De nieuwe generatie koolborstelloze motoren zorgt voor onverwoestbare en duurzame machines, zowel in accu's als in elektrische machines. De koolborstelloze motor wordt gekenmerkt door een vrijwel te verwaarlozen weerstand, met als resultaat minder slijtage. Dat staat gelijk aan een langere levensduur en een hoger vermogen. Boor- en breekhamers met koolborstelloze motoren zijn in feite onderhoudsvrij, wat zorgt voor een hogere productiviteit op de bouwplaats. 

HIKOKI

HIKOKI

KONINGIN ASTRIDLAAN 51
1780 WEMMEL
+3224601720
-