naar top
Menu
Logo Print

TRILUX BRENGT SAPP ARMATUUR OP DE MARKT

SAPP ArmatuurSpeciaal voor de Benelux ontwikkelde TRILUX een elegant en smal armatuur in haar Duitse fabriek. Omdat de eisen individueel én per project verschillen, is een hoge flexibiliteit voor dit type armatuur vereist.

De complexiteit van het productontwerp zit hem in de diverse eisen die gesteld worden aan dit nieuw te ontwikkelen armatuur: een strak design met een smalle vorm in combinatie met een hoge lichtsterkte en energie-efficiëntie. Daarbij mag de armatuur niet verblinden en moet het voldoen aan de verlichtingsnormen voor beeldschermwerkplekken.

 

De oplossing

SAPPNa maanden van tekenen, engineeren, finetunen en ontwikkelen in de laboratoria heeft TRILUX het antwoord gevonden: 39 G2 LED. Deze opvolger van de 39 MRX LED maakt niet langer gebruik van de kenmerkende MRX-optiek. De 39 G2 LED is voorzien van een opalen optiek wat zorgt voor een rustige en homogene lichtuitstraling.

Ondanks haar smalle en strakke design is de 39 G2 LED een ware krachtpatser, met een maximale energie-efficiëntie van maar liefst 148 lm/w. Dankzij een verblindingsbeperking van UGR <19 is de 39 G2 LED een ideale oplossing in een energiezuinig kantoor van de toekomst.

Diverse maatvoeringen

De 39 G2 LED kent twee verschillende bouwgroottes. De C8 heeft een breedte van 80 mm en één standaardlengte van 1.150 mm en is speciaal ontwikkelt voor SAPP plafonds. De C10 heeft een breedte van 100 mm en is beschikbaar in de lengtematen 1.200, 1.500 en 1.720 mm. Dit type armatuur is toepasbaar in hybride klimaatplafonds en als bandrasterarmatuur in standaard systeemplafonds.

Smart Building ready

SAPPDe C10 versie van de 39 G2 LED heeft voldoende ruimte voor het inbouwen van beacons en sensoren in de armatuurbehuizing. Daarmee is het mogelijk om gebouw- en gebruikersdata te verzamelen en additionele location based services te integreren.


Klantspecifiek maatwerk

SAPPOmdat de 39 G2 LED wordt geproduceerd in onze fabriek in Duitsland zijn klantspecifieke aanpassingen op aanvraag realiseerbaar. Denk daarbij aan een afwijkende behuizingskleur, aansluitkabel of driver. Ook de integratie van beacons of sensoren behoort tot de mogelijkheden. 


Plug-and-play

SAPP100% stekkerbaar installeren met een standaard aansluiting voor Wieland GST18i3 + GST15i2 op het gehele 39 G2 LED portfolio. Zowel de voeding als DALI is daarmee eenvoudig aan te sluiten en door te lussen.

TRILUX

TRILUX

GENERAAL DE WITTELAAN 9
2800 MECHELEN
+3215409010
+3215208624