naar top
Menu
Logo Print

LiveLinkLiveLink, dat is pas écht intelligent

TRILUX en Steinel brachten in 2016 samen LiveLink op de markt. Met LiveLink kan elke installateur zonder specialistische kennis een volledig flexibel lichtmanagementsysteem installeren en in gebruik nemen. Voor je het weet draait een compleet lichtmanagementsysteem met daglicht- en aanwezigheidsdetectie bij de klant. LiveLink is enorm gebruiksvriendelijk voor de installateur en het aanvullende besparingspotentieel dat LiveLink met zich meebrengt is interessant voor de eindgebruiker.

Nieuwe digitale services

LiveLink staat al een tijdje als een huis, maar klaar met ontwikkelen waren we nog niet. We kregen LiveLink nóg intelligenter en gingen 'naar de Cloud'. De cloud biedt onder andere digitale diensten die klanten in staat stelt om het potentieel van een digitale verlichtingsoplossing ten volle te benutten. Binnen de cloud zijn er op dit moment twee digitale services beschikbaar; Energy monitoring en Light monitoring.

Energy monitoring

Energy monitoring (een gratis service) levert gegevens over de bedrijfstoestand (aan/uit), het energieverbruik (W) en de bedrijfstijd (branduren). Met Energy Monitoring kunnen bedrijfsgegevens over het energieverbruik via het LiveLink lichtmanagementsysteem uitgelezen en geanalyseerd worden - en wel naar keuze gegroepeerd of voor de afzonderlijke armaturen. Deze uitgelezen en geanalyseerde informatie helpt om energieverbruik in te zien en te optimaliseren.

MonitoringLight monitoring

Bij Light Monitoring krijgt de gebruiker via LiveLink toegang tot alle relevante bedrijfsgegevens van de verlichtingsoplossing. Aan de hand van de gedetailleerde informatie kan niet alleen het energieverbruik geoptimaliseerd worden, maar kunnen ook de onderhoudscycli aan de daadwerkelijke behoeften worden aangepast. Dit kan omdat het systeem een onderhoudsbehoefte van tevoren herkent en, als men dit wil, proactief bij de verantwoordelijke afdeling meldt. We noemen dit Predictive Maintenance. Deze service is een stuk minder complex en daardoor voordeliger dan de meeste onderhoudsintervallen. Light Monitoring levert gegevens over dim- en bedrijfstoestanden, energieverbruik, bedrijfsduur, foutcodes, de temperatuur van de driver. Dit maakt Predictive Maintenance mogelijk.

Voor de installateur
Wil je meer lezen over LiveLink? Op www.voordeinstallateur.com delen we wekelijks interessante artikelen, tips, acties en nieuwtjes. Ideaal voor elke installateur. Met dit platform maken we het de installateur graag nóg eenvoudiger doordat we onze 100 jaar aan lichtkennis graag delen.

TRILUX

TRILUX

GENERAAL DE WITTELAAN 9
2800 MECHELEN
+3215409010
+3215208624