naar top
Menu
Logo Print

Een hekel aan administratie? Het kan anders, en beter...

Administratieve eenvoud met Teamleader

 

Weinig vakmannen hebben een voorliefde voor administratie. Vakmannen willen bouwen, renoveren, herstellen, installeren. Ze voelen er weinig voor om offertes of facturen te maken, of om te knoeien met papieren werkbonnen. Gelukkig kan het ook anders.

De onderstaande drie bouw- en installatiebedrijven gebruiken Teamleader om hun zaak te runnen, wat hen vele voordelen oplevert. Niet alleen maakt het hun administratie een stuk eenvoudiger en overzichtelijker; offertes en facturen gaan bovendien veel vlotter de deur uit, en ze besparen een pak tijd!

 

VDS - Algemene renovatie

Bij het snelgroeiende VDS uit Gentbrugge weten ze dat een goede offerte het verschil maakt. En die maken ze met Teamleader. Helder, transparent - en snel online ondertekend. Zonder de tijdswinst en het gebruiksgemak zou VDS niet meer kunnen. 

• Offertes maken en online laten tekenen
• Directe link met de boekhouding
• Gebruiksgemak en tijdswinst
• Ook mobiel up to date met betalingen

“Teamleader gaf ons het overzicht dat we nodig hadden om te groeien”

“Onze offertes stralen uniformiteit en herkenbaarheid uit, terwijl de prijzen netjes staan uitgelegd in mensentaal. Dat zorgt voor een persoonlijke, vertrouwde indruk”

BE_Campaign_BuildersGoDigital_VDS

 

Bekijk hier onze Offerte-handleiding voor vakmannen

 

Climatronix - HVAC installateur

Een gadget man die zijn administratie wil vereenvoudigen, moet zijn installateurs meekrijgen. Tomas van Climatronics deed het met Teamleader.  “Als er morgen een nieuw personeelslid begint, kan iemand anders met gemak de planning overnemen.” De werkbonnen voor zijn installateurs worden keurig voorbereid, en klanten staan versteld van de strakke communicatie.

• Administratie vereenvoudigen
• Online offertes laten goedkeuren
• Eenvoudig in gebruik
• Professionele service

“Ook mijn collega’s zijn me heel dankbaar. Onze administratie met Teamleader maakt een immens verschil” 

“Teamleader in één woord omschrijven? Eenvoud. Een simpele interface, een paar minuutjes werk om te vinden wat je zoekt, daar kickt toch elke kmo op?”

 

BE_Campaign_BuildersGoDigital_Climatronix

 

Bekijk hier onze Werkbonnen-handleiding voor vakmannen.

 

Atelier Schrauwen - Schrijnwerkerij

Ook een familiebedrijf moet moderniseren. Atelier Schrauwen lukte het vlotjes met Teamleader. Jef Schrauwen centraliseerde zijn Excel-bestanden in Teamleader, en maakte meteen ook heel zijn planning efficiënter. Inzicht in zijn cijfers en rendement - zonder moeite - kreeg hij er ook bij. En de facturatie? Die draait vlotter dan ooit.

• Overzicht en controle behouden
• Excel-bestanden centraliseren
• Planning en communicatie
• Inzicht in cijfers en rendement

“Teamleader is nu de ruggengraat van onze zaak: van klanten beheren tot verkoopscijfers en facturatie - het zit allemaal in de tool”

BE_Campaign_BuildersGoDigital_Schrauwen.png

 

Bekijk hier onze Facturatie-handleiding voor vakmannen

Onze software laat je zaak vlotter draaien op vier vlakken: klantenrelaties, facturatie, projectmanagement en support. Dat bespaart jou een hoop tijd, werk en miserie. En waarschijnlijk ook wel wat slapeloze nachtjes.

TEAMLEADER

TEAMLEADER

DOK-NOORD 3A/bus 101
9000 GENT
+3292969859
-